Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Spora Geri Dönüyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, içten içe heyecanlanmanızı sağlayacak enerjiler alıyorsunuz. Adım adım ilerlemeli ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

Sorunlar ve sıkıntılar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Odaklanma açısından sorun yaşamadığınız sürece başarıya ulaşmanız da zor olmayacak. Mesleki güvenliğinizi de korumak isteyeceksiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İstenmeyen ne kadar sorun varsa üzerine gitmeli ve çözümlemeye çalışmalısınız. Harcamalar konusunda abartıdan da kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkiler kolay ilerlemeyebilir. Ancak kolaylaştırmaya yatkın olmak her şeyi değiştirir. Bugün bu yatkınlığın test edileceği bir gün olabilir; kendiniz ve partneriniz için en iyi, en mutlu edici davranışın arkasında durun.

27 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, iç dünyanızla ilgili gözlemler yapabilir, duygularınızı daha derinlemesine anlamaya çalışabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmalı ve karşınızdaki kişileri anlamaya çalışmalısınız. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir, yeni projelere veya hobilere zaman ayırabilirsiniz. Dengeli ve kararlı bir tutum sergilediğiniz sürece, bugün olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın fazla kilolar ara verdiğin spora tekrar başlaman için sana ön ayak olacak. Evine yakın bir spor salonu arayışına giriyorsun. Düzenli spor yapmaya ve sağlıklı beslenmeye özen göstereceksin. Yaşadığın sorunlara daha hızlı çözümler üretmek için aile ile önemli konuşmalar yapman gerekebilir.

27 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içi konuları daha farklı yönetmeniz gerekebilir. Evdeki düzeni gözden geçirerek, ailenizle daha uyumlu bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. Belirsizlikler ve güven sorunu varsa önemli kararlar, satın almalar konusunda acele etmemelisiniz.  

27 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınızdaki kişilerle dengeyi yakalamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeyleri yapabilirsiniz. Sevdiğiniz konularda harcamalar yapabilirsiniz. Sanatsal uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Akşam üstü abartılı tutumda olan kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

27 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bilakis aşk konularında şanslı ve ne istediğinizi bileceğiniz bir günde olacaksınız.

27 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tersliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kişisel olarak ön planda olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İstenmeyen ne kadar sorun varsa geride bırakabilirsiniz. Detayların da bu süreçte önemli olabileceğini unutmamalı ve adımlarınızı ona göre atmalısınız.

27 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün sosyal ilişkilerinize diğer her şeyden çok zaman ayırabilirsiniz. Belki bir destek arayışı içindesiniz ve işbirliği yapma isteği artabilir. Bugün, finansal konularda veyastratejilerinde önemli bir anlayış geliştirebilirsiniz. Maddi konularda veyailişkilerinde yeni yöntemler ve stratejiler geliştirme eğiliminde olabilirsiniz. Bu dönemde eski kalıpları geride bırakarak yeni bir yaklaşım benimsemeye isteklisiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sahne arkasından çalışarak veya sezgilerinize güvenerek ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu süreçte, sosyal ilişkilerde samimiyet önemli faydalar sağlayabilir.

27 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gerginlik seviyenizi arttıran kişilerden uzak durmanız gereken zamanlardasınız sevgili yaylar. Çözümsüz kalan sorunları çözebilmek için biraz daha yüzeysel düşünebilmeli, çok fazla derine dalmamalısınız. Araştırmak, yeni bir şeyler öğrenmek için harika bir gün.

27 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

27 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ilişki ve ortaklıklarınızda bazı tartışmalar ve sorunlar büyüyebilir. Pireyi deve yapmamanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

27 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok önemsediğiniz biriyle yeniden karşılaşabilmek için fırsatlar kolluyorsunuz, fakat şartlar bugün uygun gözükmüyor. Katılacağınız birtoplantısında kararları mantığınızla verin. Problemi çözmek için çok yönlü düşünün. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Pozitif insanlarla beraber olmak. Bir yakınınız hakkındaki söylentiye üzüleceksiniz. Para sıkıntısı içine düşmek istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat edin. Stresin haricinde bir sağlık probleminiz bulunmuyor

27 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>