Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Şaşırıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözümlemeye odaklanın. Anlaşılabilir adımlar atmanın önemini unutmamalısınız.

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece herhangi bir zorlukla karşılaşmayacaksınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Elinize geçen maddi fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız. Koşullara uygunluk göstermeyi başardığınız sürece sorun yaşamayaksınız. Sınırları zorlamamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farkında olmadığınız durumlar sizinle paylaşılabilir. Kötü niyetin olmadığı bir ortamda bu durum kolaylıkla alt edilebilir, etkileri azaltılabilir. Birbirinizin niyetinden emin olduğunuz konularda konuşmak ve bir karara varmak adına iyi bir gün olabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızda bazı değişiklikler olabilir. Yeniliklere açık olmanız ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekebilir. Duygusal anlamda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, ama sabırlı ve anlayışlı olursanız iletişim sorunlarını aşabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanmaya gayret edin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde hayatındaki her şeyin ters gittiğini düşünmeye başlayabilirsin. Öfkeni kontrol etmekte zorlansan bile kimsenin kalbini kırmamanda fayda var. Küçük bir şehirde yaşayan Yay burcuysan, duyacağın dedikoduları şaşkınlıkla dinleyeceksin. Duygularını yakın bir arkadaşına paylaşacaksın.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizi netleştirirken, kişisel ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmanız gerekebilir. Sizi tatmin etmeyecek, boşa yorulmuşluk hissi verecek konuları ayrıştırmalısınız. Alanında uzman kişilerden görüş istemekten çekinmeyin, göremediklerinizi görmek yaşamadıklarınızı yaşamanızı sağlayabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişinizde olan konular içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla yönelmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Emlak ve gayrı menkul işleriyle ilgilenebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyallik odaklı geçireceğiniz bugünde sevdiklerinizden gelen çözümler size destek olabilir, bilmediklerinizi öğrenme hususunda hevesli olabilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal yatırımlar konusunda şanslı olabilirsiniz. Bunu en az riskle değerlendirmek, geleceğinizi düşünerek bir adım atmak size daha güvende hissetme fırsatı verebilir. Planlayın, deneyin ve hayatınızı güzelleştirmek için hiçbir çabadan geri durmayın.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün insanlardan ve dünyadan çok fazla şey beklemek yerine merkezde kalmak en iyi strateji olabilir. Bu, rahat bir tempoda düşünmenizi ve günlük hayatın tadını çıkarmanızı engellememeli. Tanıdık yerlerde ve tanıdık insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Nitekim, bu süreçte ilişkileriniz ve sosyal hayatınızla sorumluluklarınız arasında bir çatışma yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sınırları tanımak ve gerektiğinde ayarlamalar yapmak önemlidir. Bu dengeyi bulmak, hem sosyal hem de aile hayatınızda daha huzurlu olmanıza yardımcı olabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konulara daha fazla hassasiyet göstermeniz gerekiyor. Evinizin düzeni, ebeveynlerinizle veya çocuklarınızla ilişkileriniz istediğiniz boyutta olmayabilir. Hatayı biraz kendinizde arayın. Ticari ilişkilerinizde veya alışverişlerinizde kandırılmalara karşı uyanık olun.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün duygusal olarak biraz inişli, çıkışlı hissedebilirsiniz. Kökleriniz, ailenizle ilgili durumlarda sakin kalmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların odağı olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda denetimli gitmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için çıkan fırsatları, değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>