Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Samimiyeti Sorguluyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sahiplenici yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi daha net ve doğru ifade edebildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da ilginizi eksik etmemelisiniz.

Yapmanız gerekenlere odaklanmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Ufak tefek olumsuzlukları da gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçının. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddiyata dayalı yeni haberler alabilirsiniz. Alacak olduğunuz haberler sayesinde kendinizi biraz olsun hafiflemiş hissetme ihtimaliniz var. Yine de köklü değişimler için biraz daha beklemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızdaki belirsizlikler ve tıkanıklıklar çözüme kavuşabilir, bu süreçte sorumluluklar ve yoğunluklar artabilir. Planlarınızı gözden geçirerek daha esnek ve pratik olmanız faydalı olacaktır. Yeni görüşmeler, terfi veyadeğişiklikleri için uygun bir gündesiniz; yasal süreçlerde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, içinde bulunduğunuz ilişkilerde daha fazla iletişim kurmaya odaklanmanız gerekebilir. İletişim becerilerinizi kullanarak duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Aynı zamanda, evinizde yapmanız gereken işler konusunda motivasyonunuzu artıracak aktiviteler yapabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak dinginlik bulabilir ve geleceğe dair planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Yay burcuysan, eşinin ailesini yeterince samimi bulmadığını fark edebilirsin. Bu durum eşinle hararetli bir tartışmanın içinde kendini bulmana neden olabilir. İş arayışı içerisinde olan Yay burcuysan, birden fazla işten olumlu geri dönüş alabilirsin. Kendini geliştireceğin en doğru işi seçmek istiyorsunuz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlamalarınızda değişiklikler yaparken, memnun olmadığınız ama emek verdiğiniz şeyleri bırakmayı öğrenmeniz önemli olabilir. Sosyal ilişkilerdeki değişimleri doğru analiz etmelisiniz. Eğitim, mesleki gelişim ve hukuksal süreçlerde geçmiş hatalardan kaçının; 2018’den bu yana devam eden konuları tamamlamak için bugünü değerlendirin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalar yapmayın. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Tartışmalardan kaçınmalısınız. Duygusal değişiklikler olabilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi zorlu bir süreçten çıkartmış dinleniyor olabilirsiniz. Bu dinlenme hali size huzursuzluk ve sıkıntı verebilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili konularda daha heyecanlı ve coşkulu hissedeceksiniz. Sözel açıdan daha da iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İçsel sorunların ve sıkıntıların da son bulma ihtimali var. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu durumu lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün planlarınız istediğiniz gibi gitmese de bunun tam bir gecikme olmaktan çok küçük bir hız kesici olması daha olasıdır. Gün, yavaşlamanızı, işlemenizi ve sindirmenizi akıllıca hale getirir. Planlarınızda veya hayatınızda, özellikle ilham konusunda eksik olabilecek şeyleri inceleyin. Kalbinizin ve aklınızın anlaşması için zaman ayırmayı hedefleyin. Arzularınız ile gerçeklik arasındaki boşluk her zamankinden daha belirgin görünebilir. Eğer moraliniz bozuksa veya harekete geçemiyorsanız, biraz dinlenmeye veya rutininizden bir mola vermeye ihtiyacınız olabilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Bugün arkadaşlarınıza ve çevrenize hakim olabiliyorsunuz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün özel hayatınız, ticari ilişkileriniz veyahayatınızla alakalı pozitif gelişmelerin olabileceği bir gün sevgili yaylar. Adım atmak istediğiniz konularda rahatlıkla harekete geçebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hevesinizi kıran kişilerden uzak durun.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniyor olmanız, çevreniz içinde olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır dememelisiniz. Soğuyan havalar sizi olumsuz etkiliyor. Sağlam bir bünyeniz olmasına rağmen, bir anda keyfiniz kaçıyor.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>