Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özgürleşmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Temkinli olmalı ve gerginlikleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Ufak tefek engellerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Harcamalarınızı dengelemekte zorlanacaksınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kayıplar yaşadığınız, zorluklar gördüğünüz konulardan bazı dersler çıkarmalısınız. Neyi yanlış yaptığınız kadar neyi yapmadığınızla da ilgilenmenizde fayda var. Sizinle ilgili olumsuz ve yersiz düşünceleri ortadan kaldırmak için tam yetkinlikle hareket etmeye özen göstermelisiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Yay burcu için iletişimde olduğunuz kişilere karşı açık ve dürüst olmanız önemli olacaktır. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ancak karşınızdakileri incitmeye dikkat edin. Ayrıca bugün, hedeflerinizi gözden geçirme ve kendinize yeni hedefler belirleme fırsatı bulabilirsiniz. Eğitim, seyahat veya yabancı kültürlerle ilgili konular da bugün önem kazanabilir. Bu enerjiyi kullanarak hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan bir Yay burcuysan baskı altında olduğunu hissedebilirsin ve bu durum canını sıkabilir. Sosyal medyadaki paylaşımlarına dikkat etmelisin. Çevrendeki insanlar senin dedikodunu yapıyor olabilirler. Evli olan bir Yay burcuysan eşin sana bir seyahat teklifinde bulunabilir. Bu teklif karşısında oldukça sevineceksin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, ilişkiler, sosyalleşme ve kişisel gelişim alanlarında önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Kendinizi daha iyi ifade edebilecek, yeni insanlarla tanışabilecek vekurma gibi konularda bilgi edinebileceksiniz. Özgüvenli ve hazırlıklı olmanız, saygılı ve empatik davranmanız önemlidir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yetenekli olduğunuz konularda kendinizi gösterme fırsatı yakalayacaksınız. Maddi konularla ilgili kafa çalıştıracağınız zamanlar var. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim içinde olabilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar mesleki konularda fikir alışverişine açık olmayabilirsiniz. Sizden daha iyi bilen kişilere karşı bakış açınızı değiştirin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek. Bazı konularda birbirinizle konuşma zorlaşabilir. Ani tepkiler vermek ve birbirinizi üzmek yerine, daha anlayışlı olmanız gerekebilir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün hayattan biraz sakinlik ve öngörülebilirlik arıyorsunuz. Yine de etrafınızda çok şey olduğu için ya da bir şeyleri kaçırma korkusuyla uğraştığınız için günü çok boş geçirmeyeceksiniz. Bugün, ayrıca para durumunuz veya güvenlik duygunuz konusunda da özellikle hassassınız. Neyse ki gün sizi olayların pratik yönünü görmeye teşvik ediyor. Paranızı, değerli eşyalarınızı veya kaynaklarınızı kontrol altına almanız için motive oluyorsunuz. Şimdi, güvende hissetmenizi sağlayan ve ana odaklanmanızı sağlayan şeylerin özellikle farkındasınız.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki sürtüşmenin nedeni ve eleştirilerin hedef alması gereken kişi sizsiniz. Öfke nöbetleriniz yüzünden başarısız oluyor ve insanlar sürekli sizi engelliyormuş gibi hissediyorsunuz. Hedeflerinizin aslında neler olduğunu belirleyin ve sevdiklerinize, sizin için ifade ettikleri anlamı daha sık söyleyin. Vücudunuz aşırı güç harcamayı kaldıramayabilir, ancak sürekli mola almak da doğru değil. Bir an önce kendinizi daha rahat hissedeceğiniz orta noktayı bulun.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, kazançlar, maddi gelirlerinizle ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>