Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevren Genişliyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın daha heyecanlı ve tutkulu hissetme ihtimaliniz var. Yaklaşımlarınız da yavaş yavaş farklılık göstermeye başlıyor.

Mesleki olarak tutarsızlıklardan uzak durmaya çalışın. Üzerinize düşeni en doğru şekilde yapmanız gerekiyor.

Maddi anlamda biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları en doğru şekilde kullanmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sorgulamanız ve yalnız kaldığınız konularla yüzleşmeniz gerekecek. Geçmişi bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için öncelikle eski alışkanlıklarınızı ve tutumlarınızı bırakmalısınız. Sağlığınıza ve duygularınıza önem vererek bu zorlu dönemden güçlü bir şekilde çıkabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu insanları için iletişimde başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Zihniniz açık ve esnek olacak, bu sayede farklı fikirleri daha kolay anlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde olumlu ve yapıcı olmaya özen gösterin. Ayrıca bugün, seyahat planları yapmak veya farklı kültürleri keşfetmek için de uygun bir gün olabilir. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlayan bir Yay burcuysan, iletişim kuracağın önemli kişiler kariyerinde yükselmen için sana ön ayak olabilir. Bu kişilerle sayesinde çevren genişliyor. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, katılacağın bir davette eski bir arkadaşınla aranda beklenmedik bir çekim olabilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir işi tamamlamadan diğerine geçemiyor oluşunuz devamlılık açısından iyi olsa da zamanı verimli kullanmanızı zorlaştırabilir. Hangi konularla ilgilenmeniz gerekiyorsa onların dışında kalan konulara ayırdığınız süreyi düşürmelisiniz. Dikkatinizi toplu tutacağınız, tepkilerinizin olumsuz bir izlenim bırakmayacağı alanlarda bulunmak günü daha iyi geçirmenizi sağlayabilir. 

23 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. Kazalara karşı dikkatli olun. Harcamalarınızı abartmayın.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyatınızın yükseldiği, evrene ve yaşamlarımıza dair araştırmalarınızın arttığı bir gün olabilir. Hayata tutumunuz değişebilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ani hareketlerden kaçınmalısın. Ani kararlar, hızlı adımlar veya bazı şeyleri düşünmeden gerçekleştirmek sana zarar olarak geri dönebilir. O yüzden sakin kalmak bugün senin için önemli olacak.

23 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün kendinizi gereksiz zihinsel yüklerden kurtarmanızı destekliyor. Kolları sıvayıp işe koyulmaya hazırsınız. Gün sizi anlamlı işler yapmaya motive edebilir veya mevcut rutinlerinizde anlam bulmanıza yardımcı olabilir. Becerileriniz ve çabalarınız için iltifatlar veya ödüller olabilir. En iyi sonuçları elde etmek için günlük yaşamınızı ve sağlık rutinlerinizi iyileştirme veya bunlardan keyif alma fırsatlarını arayın. Ev işlerini veya bakımı tamamlamak için işbirliği kazanmak artık kolay olabilir. Başkalarına yardım etmek veya başkalarına hizmet etmek odak noktasında olabilir. Bugün, meşgul olmak özellikle iyi hissettirebilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı zapt etmekte zorlanacaksınız. Kontrolsüz bir şekilde su yüzüne çıkabilirler. Ani bir hareketle öfkenizin tetiklenmesine izin vermeyin. Aksi takdirde etrafınızdakileri ve karşılaştığınız herkesi kışkırtacaksınız. Bir denge bulmaya ve sakinliğinizi yeniden yakalamaya çalışın ve diğer insanlara karşı daha anlayışlı olun.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili yay; hastane, sağlık, fiziksel değişim ve ilişkilerinizle ilgili belirişiz süreçler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir ayrıca yakınlarınızın desteği sizinle olacaktır. Gününüz şahane geçsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Bugün Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken, farklı olaylar ilginizi çekebilir. Öfkelerinize hakim olmanız gereken bir gün.

23 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>