Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeniden Başlıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Daha tutarlı olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmanın yollarını aramanız gerekiyor. Olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın.

Sorunları çok fazla kafanıza takabilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkınızda söylenenlerle yüzleşmek size zor ya da şaşırtıcı gelebilir. Üzerinde durmadığınız konuların gündeminizde bulunmasından rahatsızlık duyuyorsanız ilgi alanlarınıza ve iyi niyetinize sığınmaya devam etmelisiniz. Bazı kararları erken ya da aceleyle verdiğinizi fark edebilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel huzurunuzu ve dengeyi sağlamak için zaman ayırmanız gerekebilir. Karşınıza çıkabilecek ani durumlar karşısında sakin ve esnek olmaya çalışın. Kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi koruyabilir ve sağlıklı iletişim kurabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bugün maddi konularda sıkıntılarınızı çözmek için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, çevrendeki kişilerin sürekli evlilikle ilgili öğütler vermesinden sıkılıyorsun. Bu kişileri uyarmak isteyeceksin. Partnerinden henüz yeni ayrılan bir Yay burcuysan, sosyal medya temizliği yapmaya karar verebilirsin. İşe ilk olarak fotoğrafları silmekten başlayacaksın.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir değişim beklediğiniz konularda gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda ve yaşam düzeninizde yeni fırsatlar ve sorumluluklar ortaya çıkabilir. Bu gelişmeler sayesinde potansiyelinizi ortaya koyabilir ve maddi ve manevi destek alabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Gizlilik ve gizli düşmanlar konularında daha dikkatli olmalısınız. Düşüncelerinizi toparlamak ve psikolojik yüklerden kurtulmak açısından güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sabit fikirli ve inatçı yaklaşımlardan özellikle kaçınmalı ve çevrenizle daha ılımlı bir iletişim kurmaya çalışmalısınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için aşk konuları gündemde olacak. Eski partnerinizin dönmesini istiyorsanız dönebilir ya da yeni biri ile tanışabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler başarmak için kendini iyi bir modda tutman gerekecek bugün. Karşına çıkan problemlerle başa çıkmak ve umudunu yitirmemek zor olsa da, sana güzel etkiler kazandırabilir. Kendine güvenmelisin bugün.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, enerjinizi nereye yönlendireceğinizden emin değilseniz, gün biraz dürtüsellik veya gerginlikle başlar. Nitekim gün ilerledikçe, kendinizi işinize veya sağlığınızı iyileştirmeye yönelik bir konuya gönülden adadığınızı hissedebilirsiniz. Eğer kalbiniz bu konu için atıyorsa, öz disiplin daha doğal bir şekilde gelir. Önsezilerinize veya hayallerinize biraz daha fazla dikkat ediyorsunuz ve sağlık veya işle ilgili konularda mükemmel içgörüler kazanabilirsiniz. Gün sizi güçlendirme, destek veya tanınma için doğru yere koyuyor gibi görünüyor.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı alıngan ve benmerkezci olduğunuz bir gün yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ofistearkadaşlarınıza karşı daha ölçülü, daha sabırlı olmalısınız. Hedefiniz nitelik olmalı, nicelik değil! Tartışmalar konusunda diplomatik davranın. Bu kural özel hayatınız için de geçerli. Başkalarını fena halde sinirlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizle daha fazla görüşürseniz, olaylara sizin açınızdan da bakabilmeyi öğrenirler. Bıkkın ve gerginsiniz; biraz huzur bulmaya çalışın. Dengeyi yakalamak için kısa bir tatile veya biraz eğlenceye ne dersiniz?

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili yay; duygularınızı içe atmayı tercih edebilirsiniz. Sağlık, gündelik rutinler veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>