Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Alıngansın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken zorluk yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Hata yapmamaya çalışın.

Kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı davranabilirsiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Daha kontrollü olmaya çalışın.

Finansal durumunuz zorlayıcı olabilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklıklar ve paylaşımlar konusu kafanızı kurcalayabilir. Sağlıklı bir karar almadan önce sağlıklı bir kafa yapınızın olduğuna emin olmalısınız. Özel hayatın karmaşası, ailenizin sağlık sorunları öncelikli hale gelebilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz. Cesaretiniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak. Yaşamın tadını çıkaracak, yeni fırsatlar ve maceralara cesaretle atılacaksınız. İletişim becerileriniz de oldukça güçlü olacak. Ayrıca, bugün duygusal anlamda da daha dengeli olabileceksiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışına yeni taşınmış Yay burcuysan, her şey senin için beklediğin daha zor olabilir. Yanlış bir karar almamak için aceleci davranmak istemeyeceksin. Yakın çevrendeki bazı kişilere gereğinden fazla alınganlık gösteriyor olabilirsin. Bu tavrını törpülemek isteyeceksin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farkında olmadığınız durumlar sizinle paylaşılabilir. Kötü niyetin olmadığı bir ortamda bu durum kolaylıkla alt edilebilir, etkileri azaltılabilir. Birbirinizin niyetinden emin olduğunuz konularda konuşmak ve bir karara varmak adına iyi bir gün olabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda sizi sıkıntıya sokacak koşullar oluşabilir. Finansal işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Borç alacak işleri gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde duygusal yönden tamamlanmalar olabilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda güzel gelişmeler olacak. Mesleki konularda ise dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Biraz dikkatli olmanız gerekmekte.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiç beklemediğiniz bir yoğunluk içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. Sürekli olarak oradan oraya koşuşturacaksınız. Gerginliklere sebebiyet verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Genel olarak sakinliğinizi korumanız gereken bir gün.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün rutininizde bir değişiklik yapma isteği olabilir. Yaklaşımınız veya tutumunuz farklı bir şey talep ediyor. Pratik işlerinizde veya kariyerinizde bir değişiklik özellikle canlandırıcı ve ilham verici olabilir. Yeni maceralara veya fikirlere açıksınız ve yöntemlerinizi değiştirmekten çekinmiyorsunuz. Birine karşı hisleriniz güçlenebilir. Bugün ve yarın, hayatınızdaki değişikliklere açık olmak için iyi bir zaman. Gözlem yapmak, yeni fikirler edinmek ve sonuçlara varmadan önce düşünmek, en iyisi olacaktır. Bu süreçte kendinizi daha iyi hissedebilir ve hayatın keyifli yanlarını keşfetme fırsatı bulabilirsiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizden önem verdiğiniz kişilerin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Krizli bir gün gibi görünse de geçici bir süreç olduğunu hatırlayın. Maddi anlamda beklenmedik harcamalar çıkabilir. İyi araştırmadan adım atmayın.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, tatil, hobi, çocuk konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca seyahat, kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızı kurcalayıp sizi yıpratmaya çalışanlar olabilir. Eğer siz bir erkekseniz, bir kadına karşı duyduğunuz ilgi ve yakınlığın tutku haline gelerek sizi zorlaması mümkün. Onun size karşı takınacağı sıkılmış, isteksiz ya da ilgisiz tutumlar, abartılı ve dengesiz davranışlarınıza sebep olabilir. Bütün bunlar sizi daha fazla bunalıma sokabilir. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranmanız mümkün. Büyük bir gayretle verdiğiniz kiloları almaya başladınız.

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 10" R
Ay
Yengeç
20° 13' 43" R
Merkür
Akrep
14° 59' 53" R
Venüs
Yay
06° 49' 43" R
Mars
Yengeç
25° 31' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 08" R
Satürn
Balık
13° 09' 08"
Uranüs
Boğa
26° 13' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Terazi
12° 51' 22"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>