Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gözlemcisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Herhangi bir adım atarken sadece kendinizi değil birlikte olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz. Birlikteliğinize önem verdiğinizi bir şekilde belli etmelisiniz. Karmaşık yaklaşımlarınız, birlitke olduğunuz kişinin sizden yana kuşku duymasına neden olabilir. Netlik ortaya koyduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Kendinizi her türlü gergin ortamdan uzak tutmaya çalışmalısınız. Kolay etki altında kalacağınız için bu durumdan çalışmalarınız ve sorumluluklarınız da nasibini alabilir. Güvenilir kişi olmaya devam etmeniz gereken bir gün. Ayrıca, bugün üstesinden geleceğiniz yeni işler sayesinde de kendinize olan güveniniz artış göstermeye başlayacaktır.

Kısa zamandan beri devam eden parasal sorunlarınızın ve sıkıntılarınızın artık azalmaya başladığını hissedeceksiniz. Olumlu etkilerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün. Gerekli olmayan şeyler için para harcamadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamadan günü tamamlayabilirsiniz. Rahat nefes alabilecek ve bunun da tadını çıkartacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza vakit geçirmenizi kolaylaştıracak fikirleriniz olabilir. Ehliyet almak ve araç kullanmak, kitap okuyacağınız yerler bulmak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri kendi halinizde yapmak, kendi çabanızla ortaya çıkarmak bugünkü en büyük motivasyonunuz olabilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çok enerjik ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak ve cesur adımlar atmak için mükemmel bir gün olabilir. Ancak, aceleci davranmaktan kaçınmalı ve doğru kararlar vermek için adımlarınızı dikkatlice planlamalısınız. İletişimde dikkatli olun ve karşı tarafı anlamaya çalışın. Özellikleilişkilerinde güçlü ve dürüst iletişim kurmak önemli olacaktır. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Yay burcuysan, ayrılmak sana zor gelebilir. “Onca yılın anısı var” diye düşüp, ayrılık fikrini öteleyebilirsin. Geleceğin konusundaki belirsizlik, yatırım yapma konusunda seni ikilemde bırakabilir. Bir büyüğüne danışmak isteyeceksin. Gözlem yeteneğin, arkadaş ortamındaki bir ayrıntıyı fark etmeni sağlayacak.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkınızda söylenenlerle yüzleşmek size zor ya da şaşırtıcı gelebilir. Üzerinde durmadığınız konuların gündeminizde bulunmasından rahatsızlık duyuyorsanız ilgi alanlarınıza ve iyi niyetinize sığınmaya devam etmelisiniz. Bazı kararları erken ya da aceleyle verdiğinizi fark edebilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalarla işlerinize yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde çaba sarf etmeniz gerekiyor. Yakın çevrenizdekilerle ilişkiler gün içinde önem kazanabilir. Kulağınıza yeni dedikodular da gelebilir. Gün içinde yapacağınız ticari sözleşmelere biraz daha dikkat etmenizde fayda var.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen manevi yönü güçlendirmek, evrensel ve kadersel plana güvenmek önemli, çabalarınızı yapın ama yeri geldiğinde akışta kalın.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar senin iyi niyetini sorgulayabilir. Kendini açıklamak ve neyi neden yaptığını anlatmak zorunda kalabilirsin. Kendini sıkmadan ve üzmeden doğruları söylemek sana çok daha iyi gelecek bugün.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile meselelerine destekleyici bir enerji getiriyor ve bunlar güçlendirici, yaratıcı yollarla birleşebilir sevgili Yay. Ayrıca rahatlık ve aşinalık arzunuz, arkadaşlık ihtiyacınızla iyi bir şekilde örtüşüyor. Neyse ki kendi düşüncelerinizi korumakla hayatınıza bazı geri bildirimler almak arasında denge kurmayı başarıyorsunuz. Enerjinizi nereye koyacağınızı bilemeyebilirsiniz ve bunu çözene kadar kendinizi biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Benzer şekilde, ilişkiler hoş bir tempoya ulaşmadan önce biraz kaotik olabilir. Belirli bir aktiviteye odaklanırsanız muhtemelen çok daha fazla keyif alırsınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. İçsel korkularınızı yenmelisiniz. Maddi konularla ilgili bazı gizlilikler söz konusu olabilir. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi gelecek. Ama etrafınızdakiler böyle düşünmediğinden, hayal kırıklığına uğrarsanız şaşırmayın. Beklentilerinizi biraz kısın ve başkalarının ihtiyaçlarını da göz önüne alın. Yoksa bu bencil tutumunuzla sadece düşmanlar edineceksiniz ve aileniz ve arkadaşlarınız sizden bariz biçimde uzak durmaya çalışacak. Bencillik uzun vadede her zaman sorun yaratır.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşler veya yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz ve partnerinizle ilgili şanslı olabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli ayrıntıları görmezlikten geliyorsunuz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>