Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düşüncelerin Değişiyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey sizin açınızdan çok daha iyiye gidecek. İlişkinize önem verdiğinizi net olarak belli etmelisiniz.

Mesleki koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Zorlukları yavaş yavaş çözüme kavuşturacaksınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmaktan kaçınmalısınız. Sınırlarınızı doğru belirlediğinizden emin olmanız gereken bir süreçtesiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaret ve özgüveniniz yeni fırsatları görmenizi kolaylaştırabilir. Eğitim, danışmanlık, rehberlik ve turizm alanlarında başarılı olabilir, seyahat planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Seyahat işlemlerinizde dikkatli olmanız ve önceki tecrübelerinizi hatırlamanız önemlidir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınızı hallederken nazik ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Kendinizi ifade etmek için uygun bir zaman. Yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmak size iyi gelecek.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatının yoğun temposundan bir türlü kendine vakit ayırmadığını düşüneceksin. Artık evegetirmek istemeyeceksin. Kendini yıpratmak istemiyorsun. İlişkisi olan Yay burcuysan, partnerinle yaşadığın problemleri çözmek için fikrine önem verdiğin bir büyüğüne danışabilirsin

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı ön plana çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerde ve sosyal etkinliklerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Erkek figürlerinin, babanızın, eşinizin size vereceği fikirler maddi yatırımlarınız konusunda bazı kolaylıklar getirebilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ticari konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde finansal konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Hazırlanan sözleşmelerde dikkatli olmanızda fayda var.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük yaşam düzeninizde değişiklik yapma isteği bugün harekete geçmenizi gerektirebilir. Beklentilerinizi daha gerçekçi bir zemine oturtursanız istediğiniz gibi bir düzene geçebileceksiniz. Sağlığınızla alakalı yeni kararlar almanız gerekebilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevresel koşullara uygunluk göstermeye çalışmalısınız. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için harekete geçmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olabildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Harekete geçmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ilişkilerinizde ve projelerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlarınızla olan bağlarınızı güçlendirmek vearkadaşlarınızla daha yakın ilişkiler kurmak için mükemmel bir zamandasınız. Sevdiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek size büyük bir tatmin sağlayabilir. Sosyal hayatta aktif rol almak, yeni bağlantılar kurmak ve ilgi alanlarınızı genişletmek için ideal bir dönemdesiniz. Şu an, ikna kabiliyetiniz ve iletişim becerilerinizle dikkat çekiyorsunuz. İnsanları ve durumları kendinize çekme konusunda başarılı olabilirsiniz. Fikirleriniz ve iletişim tarzınızla etrafınızdaki insanları etkileyebilir, sosyal ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük ihtiyacınızın üst seviyelerde olduğu bu günlerde mevcut yaşantınızdaki sorunları büyütüp durmanız hayatı daha çekilmez kılıyor. Bakış açınızı değiştirin. Kafanız bu kadar karışıkken güvenmediğiniz hiçbir konuda adım atmayın.

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı konularında şans sizinle olabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın ilk günkü etkisinden kurtulup daha mantıklı düşününce, bu işin olamayacağını siz de kabul ediyorsunuz. Ama tatlı hayallere dalmamak elinizde değil. İş hayatında son günlerde sinirlerinizi yıpratan olaylar yaşamanız, sağlıklı karar vermenizi engelleyebilir. Pahalı şeylere katılmak konusunda iki kere düşünmek isteseniz de lükslerle yaşamak tabii ki giderlerinizi gözle görülür oranda artıracaktır. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>