Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yapıcısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, içinde bulunduğunuz durum bir hayli hassas ve oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadan daha huzurlu ve mutlu olabileceğinizi unutmamalısınız. Güzel gelişmeler için beklemede kalın.

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeleri çok fazla zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı noktalarda tutarsızlıklar yaşanabilir. Elinizdeki maddi gücü en doğru şekilde değerlendirmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi konular gündeminizde olabilir. Bazı problemleri çözmenize rağmen hala konuşuyorsanız yeterince iyi bir çözüm bulamamışsınız demektir. Tekrarlayan döngüler yerine mutluluklar ve güzel anılar biriktirmek adına bugün birlikte plan yapabilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette, tabii ki! Bugün içinde bulunduğunuz durumları akılcı bir şekilde değerlendirerek, geleceğe yönelik planlar yapmaya odaklanmalısınız. Duygusal konularda mantıklı hareket etmek size fayda sağlayacaktır. İletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba göstermelisiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı faaliyetlere yönlendirmek sizin için en iyi seçenek olacaktır.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun soluklu bir ilişkisi olan Yay burcuysan, partnerinle bazı konularda ciddi fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. İlişkinde her iki tarafında yapıcı adımlar atması büyük inatlaşmaların ve çekişmelerin önüne geçecek. Bir süredir öğrenmek istediğin spor dalına başlamak için kolları sıvayabilirsin.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sorgulamanız ve yalnız kaldığınız konularla yüzleşmeniz gerekecek. Geçmişi bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için öncelikle eski alışkanlıklarınızı ve tutumlarınızı bırakmalısınız. Sağlığınıza ve duygularınıza önem vererek bu zorlu dönemden güçlü bir şekilde çıkabilirsiniz. 

30 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişte kalan olaylarla ilgileneceğiniz durumlar içinde olabilirsiniz. Bu durum biraz kafanızı karıştırabilir. Planlarınızdaki değişiklikler yüzünden esnek kalmaya bakın. Neyse ki akşam saatleri daha keyifli ve tatmin edici olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olabilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi kontrol etmek istemeniz ufacık bir hatada okların size dönmesine neden olabilir. Modunuzu düşürüp demoralize olmanıza sebep olabilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınla fikir ayrılığına düşebilirsin bugün. Aranızda bir gerginlik oluşabilir. Bu durumu düzeltmek için acele etmemeli ve iki tarafın da sakinleşmesi için biraz zaman tanımalısın.

30 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün kendinizi zihinsel olarak motive ve enerji dolu hissedebilirsiniz. Artık neredeyse her şeyi üstlenmeye hazırsınız. Büyük ölçüde bilgi veya becerileriniz yoluyla pratik desteğinizi sunmaktan büyük memnuniyet duyabilirsiniz. Gelirinizi artırmaya yönelik stratejiler önünüze çıkabilir. Yaratıcı veya duygusal bir risk almak sizi motive eden bir dürtü olabilir ancak aynı zamanda son zamanlarda kaçındığınız veya endişe duyduğunuz bir şey de olabilir. Bugün, hayallerinize giden yolun önündeki engelleri ortadan kaldırmak için çalışabilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Cazibeniz oldukça dikkat çekiyor. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay, bugün yakın çevreniz, eğitim, seyahat ve kardeşlerinizle ilgili konular ön planda olabilir. Yakın çevrenizle zaman geçirebilir, onların sorunlarına destek olabilirsiniz. Partnerinizle ilgili şanslı olacağınız bir gün. Gününüzün şahane geçmesini dilerim.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönlerin, araştırmasına giriyorsunuz. Hedeflerinizi saptırmak istemediğiniz kesin. Bugün Ay'ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. Planlarınızı hızlı bir şekilde gözden geçirin ve size sunulacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendirin.

30 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>