Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yapıcısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Daha sabırlı olmalısınız. Birlikteliğinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirme arzunuz var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızda ne kadar sorun varsa onu çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Dengeleri tamamen lehinize çevirmeyi başarabileceksiniz.

Maddiyata dayalı ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da çözüme kavuşturma şansınız var. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmeniz gerekmekte. Planlı hareket edebildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Telefonunuzun susmayacağı bir gün olabilir. Çalışıp üretmekten ve fayda sağlamaktan memnun olsanız da yorulduğunuz ve farklı ifadelerle karşılaştığınız durumlar sizi zorlayabilir. Bu durumları dinlenmeye, çevrenizi anlamaya ve yaşadığınız süreçlerin size olan katkılarını değerlendirmeye ayırarak pozitif yönde kullanabilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu insanları için anlayışlı ve sevgi dolu bir gün olabilir. İletişim konularında başarılı olabilir ve sevdiklerinizle açık ve samimi bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. İçinizdeki coşkulu enerjiyi kullanarak projelerinizi ilerletebilir ve hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Dengede kalmaya çalışmak ve olumlu düşüncelerle günü geçirmek sizin için faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yaşadığın sorunları evdeki huzurunuzu da olumsuz etkileyebilir. Eve geldiğinde huzurlu olmak isteyeceksin. Hayatınla ilgili önemli kararlar alman gerekebilir. Ağızından çıkacak sözleri özenle seçmelisin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, sosyal medyada gördüğün bir kişi dikkatini çekebilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Yorgunluğun getireceği stres ve dalgınlık bazı anlaşmalar doğurabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için yeni yollar deneyebilirsiniz.  

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili sorumluluklar daha fazla gündeme gelebilir. Sizi uğraştıran durumlarla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak çaba gerektirebilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşılarınızla ilgilenebilirsiniz. Değişen durumları iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilikleri hayatınıza davet edecek ve huzuru seçeceksiniz. Hiçbir konuda kendinizi baskı altına sokmak istemeyeceğiniz bir gün olacak sizin için.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında bir denge yakalamak için ekstra çaba sarf etmen gerekebilir. İlgilenmen gereken birden fazla konu olabilir bugün. Her bir mevzuya gereken önemi göstermek için zamanlamanı iyi yapman gerekecek.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün biraz toparlanma zamanı. Geçtiğimiz günlerde eğlencenin dozunu kaçırmış, ikili ilişkilerde fazla yorulmuş olabilirsiniz. Kafanızı dağıtmanız bittiyse, kendinize dönün ve işlerinize odaklanın. İlk etapta uzun bir yürüyüş ve bol su içmek bu dönemde size yardımcı olacaktır. Sonrasında ise kendinize güvenerek başladığınız ancak yarım kalan eksikleri bitirme vakti. Doğru adımları izlersenizgeleceğinizin temellerini atacağınız bu dönemi çok verimli geçirebilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta daha pratik düşünmeye ihtiyacınız var. Elinizdeki konuların hızlı bitmesi gerekiyor ve siz, detayları çabuk atlamalısınız. Ortak dostlarınızla aynı dili kullanmıyorsunuz. Onlar, sizden farklı bir yaklaşım bekliyor.

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partnerinizle veya ortağınızla yeni kararlar alabilirsiniz ancak imza, sözleşmelerde dikkat. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Grup çalışmalarını sevdiğiniz halde, bugün bireysel davranmaktan kendinizi alamayacaksınız. Oysa, üstün nitelikli kişilerden öğrenmeniz gereken çok şey var.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
01° 00' 23" R
Ay
Yengeç
26° 19' 51" R
Merkür
Akrep
15° 42' 26" R
Venüs
Yay
07° 23' 54" R
Mars
Yengeç
25° 43' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 47" R
Satürn
Balık
13° 08' 03"
Uranüs
Boğa
26° 12' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 34"
Chiron
Koç
20° 47' 36"
Lilith
Terazi
12° 54' 30"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>