Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İlişkilerini Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, beklenmedik sorunlar karşısında daha dik durmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız olan bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı karmaşıklıklar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile yaşamınızda duygusal bağlarınızı güçlendirmelisiniz. Bazı yanlış anlaşılmaları çözmek ve açık konuşmak için bugün bir araya gelebilirsiniz. Evde vakit geçirmek size iyi gelecektir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin ön planda olduğu bir gün olabilir. Kendinizi net ve açık bir şekilde ifade etmek için fırsatlar bulabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Arkadaşlarınızla iyi iletişim kurarak sorunları çözebilir vebirliği içinde verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Duygusal anlamda da dengeli olmaya ve kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Bugün kendinizi keşfetmek ve içsel dengeyi sağlamak için zaman ayırmanız faydalı olacaktır.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuğu olan bir Yay burcuysan, çocuğunun sağlığıyla ilgili küçük sorunlar yaşayabilirsin. Çocuğunun sağlıyla yakından ilgileniyorsun. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla tesadüfen karşılaşabilirsin. Eski günlerden konuşmak seni mutlu ediyor.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzun yüksek olacağı bir gündesiniz. Kişisel bakımınıza, ihtiyaçlarınıza, bedensel durumunuza odaklanabilir ve daha iyi hissetmenin yollarını arayabilirsiniz. Kişisel projelerinizle ilgilenmek, yeni bir başlangıcı nereden nasıl yapacağınızı araştırmak heyecanınızı taze tutacaktır.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar açılabilir. Karşıt fikirlerden dolayı tartışmalar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda gerekli kaynağı da sağlayabileceksiniz. Uyumlu olduğunuzda herkesle geçinebileceğiniz bir zaman, ayrıca yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sıkıntılarına karşı daha duyarlı olabileceğin bir gün. Etrafında olan bitene daha dikkatle yaklaşabilecek ve sorun çözmek için kolları sıvayabileceksin. Sevdiklerine iyi gelecek şeylere odaklanmak sana da iyi gelecek.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, şimdi daha büyük anlamlar ve daha zengin deneyimler aramaya daha meyilli olduğunuz bir zaman. Etrafınızdaki dünya hakkındaki anlayışınızı genişleten her şey şimdi her zamankinden daha çekici geliyor. Nitekim bu durum çok fazla düşünmenize ve eyleme geçme konusunda başlangıçta bir engel oluşturabilir. Ayrıca eski kinler ortaya çıkabilir ve insanların birbirine hükmetmeye çalıştığına dair bir his olabilir. Gün, kesinlikle yeni deneyimler için olan arzunuzu veya ihtiyacınızı rutinlerinize olan bağlılığınızla karşı karşıya getirebilir. Çok fazla işiniz olsa bile, kendinizi yenilemek ve zihninizi temizlemek için ara sıra mola vermelisiniz! Belirli alışkanlıklara ve yöntemlere çok sıkı bağlı kalırsanız kendinizi sınırlayabileceğinizi bilmelisiniz. Hayatınızda ruhsal olarak güçlendirici aktivitelere yer açmayı hedefleyin.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde evinizde yapacağınız değişiklikler, sizi zorlayabilir ve yeterince tatmin etmeyebilir. Ancak her şey bittiğinde, çabalarınızın karşılığını alacaksınız.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler bugün geri dönüşü olmayacak şekilde kopabilir. Yanlış anlaşılmalar, ego çatışmaları yaşanabilir. Doğru bir şekilde iletişim kurmak için empati yeteneğinizi kullanmalısınız. Her şeye mantıklı çıkarımlar yapmaktan vazgeçin. Duyguları önemseyin.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel enerjinize her zaman güveniyorsunuz. Bugün, bir çok atılımlarınızı gerçekleştirmek bulunduğunuz şartları zorlayacaksınız. Çok yönlü düşündüğünüz için araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Anlaşılmamak, en büyük probleminiz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>