Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özgürleşmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, odaklanma noktasında ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa onu çözümlemenin yollarını aramanız gerekiyor. Genel olarak hoşunuza gidebilecek adımlar atmaya çalışacaksınız.

Daha olumlu adımlar atmak isteyeceksiniz. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan kurtulmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz. Koşullar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Daha dikkatli ve dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobilerinizin eskisi gibi keyif vermediğini düşünebilirsiniz. Bu, bastırmaya çalıştığınız duyguların daha çok yoğunlaşmasından da kaynaklanabilir. Hissettiklerinizi fark ederek hayatınızı düzenlemeniz ve artık uzun vadeli çözümler bulmanız gerektiğini unutmayın.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve uyumlu bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Karşınızdaki kişilerle empati kurarak iletişimde daha başarılı olabilirsiniz. Ayrıcahayatında detaylara daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Sağlık konusunda ise yorgun hissedebilirsiniz, dinlenmeye ve beslenmeye özen göstermenizde fayda var. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, yapacağın anlaşma ve sözleşmelere dikkat etmende fayda var. Geleceği düşünerek adım atman gerektiğini unutmamalısın. Hayatta hiçbir şeyin nedensiz olmadığını anlayacağın birtakım olaylar yaşayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan kalbini aşka açmaya karar veriyorsun.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde kendinizi ve partnerlerinizi anlamaya odaklanmanızda fayda var. Sezgilerinize güvenin, mantığınızı kullanın; doğru kararı vermenin o kadar da zor olmadığını fark edebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye ve yeni fırsatlara açık olmanız gereken bir gündesiniz. 

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha özgür ve yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar var. Aşkta hayatımıza olumlu enerjiler taşıyabilir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı tutkulu olacak ve onu mutlu etmek için elinizden geleni yapacaksınız. Çözülemeyen konuları bir kenara bırakabilirsiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konusunda nasıl adımlar atacağını kestiremeyebilirsin bugün. Hem kendi hislerini anlamlandırmak hem de karşındaki insanı anlamak seni biraz yorabilir. O yüzden romantizm konuları için kendine zaman tanıman gerekebilir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, şimdi her zaman işe yarayan şeye bağlı kalma arzusu ile rutin olmayan, yeni ve alışılmadık bir şeyi deneme isteği arasında bir miktar gidip gelme olabilir çünkü her iki seçenek de şu anda eşit derecede çekici görünüyor! Bugün iletişimlerinizde nazik olmaya çalışın ve ne ortaya koyduğunuza dikkat edin ancak olumsuz yerlere gitmeyerek kendinize karşı nazik olmayı da düşünün. Ayrıca bugün, kendinizi ifade etme, romantizm veya yaratıcı arayışlar için ihtiyaçlarınız hakkında daha derinlemesine bilgi edinmek için sağlam bir konumdasınız. Ayrıca bu doğrultuda sahip olabileceğiniz güvensizlikleri de fark ediyorsunuz. Aşırı telafi ediyorsanız, bu davranışın kökeninde hangi korkuların olduğunu görmenin zamanı geldi. Bugün ve bu haftaki olaylar, bu kişisel iyileşme sürecini başlatmak için katalizör olabilir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor. Daha fazla zafere ihtiyacınız var. Nedensiz öfkelerinizin sebebi içsel sıkıntınız. Kendinizi ifade edemediğiniz zaman kaprisli oluyorsunuz. Bugün gerginsiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Hataları geride bırakmanın buruk fakat gizli pişmanlıklarını yaşıyorsunuz. Bugün attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>