Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyalsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha iyimser yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa onu çözümlemeye çalışın. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Dengeleri lehinize çevirmeye odaklanın.

Mesleki açıdan kendinizi daha rahat ve huzurlu hissetmeye başlıyorsunuz. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamalısınız. Olumsuzlukların artış göstermesini istemiyorsanız, gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışmalısınız. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni keşfettiğiniz yeteneklerinizi kullanarak daha iyi koşullarda yaşamak için harekete geçmelisiniz. Ertelemeyin, işinizle ilgili beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun. Seyahat ve araç kullanırken de tedbirli olun.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün işlerinizde başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Projelerinizi ilerletmek, hedeflerinize odaklanmak adına enerjinizi doğru yönlendirebilirsiniz. Duygusal konularda ise iletişim becerilerinizi kullanarak sorunları çözebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır gizliden gizliye hoşlandığın biri varsa, duygularını açma cesareti gösterebilirsin. Bu konuda arkadaşlarının desteğini de almayı ihmal etmeyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan partnerinle ayrı eve çıkma konusunda net adımlar atabilirsin. Bitki çayı tüketimine özen göstermelisin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile yaşamınızda duygusal bağlarınızı güçlendirmelisiniz. Bazı yanlış anlaşılmaları çözmek ve açık konuşmak için bugün bir araya gelebilirsiniz. Evde vakit geçirmek size iyi gelecektir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle birlikte ilgilendiğiniz konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde değiştirmeniz gereken durumlar olabilir. Dengede kalmak sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Bugün sakin kalmanız da fayda var. Yaşayacağınız deneyimler nedeniyle kişisel alanınızı korumak isteyebilirsiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle alakalı daha güzel bir iletişim kuracak daha sağlıklı bir hale geleceksiniz. Sağlıklı iletişim kurmak bir yardıma ihtiyacınız olduğunda size faydalı olacak.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan bitene dikkat etmelisin. Hayallerin ile hayatların bir araya geleceği bir gün olacak. O yüzden etrafında daha pozitif etkiler olmasına dikkat etmelisin. Geleceğin ile alakalı güzel kararlar alabileceksin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerinize yeni bir ton kazandırmak ve açık iletişim kurmak için harika bir zaman. Hayatınızdaki insanlara ve bir parçası olduğunuz projelere yeni bir bakış açısı kazanıyorsunuz. Samimiyetiz ve dürüstlüğünüz her zamankinden daha fazla takdir ediliyor. Geleceğe dair vizyonları veya yeni fikirleri paylaşmak, bir ilişkiyi güçlendirebilir. Yaratıcılık ve aşk, dürüstlükle işbirliği içinde. Birisi hakkında güzel bir şey düşünüyorsanız, paylaşın; bu sizi birbirinizle yakınlaştıracak konuşmaların önünü açabilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler bugün biraz gergin olabilir sevgili yaylar. İletişimde olduğunuz kişileri anlamaya çalışın. Bugün ticari faaliyetler, eğitim, uzak seyahatler gibi konular gündeminizde olabilir. Hukuki bir gündeminiz varsa bugün çekişmeler yaşanabilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partnerinizle veya ortağınızla beraber seyahat, eğitim, yurt dışı konularını ele alabilirsiniz. Ayrıca hukuksal konularda avantaj elde edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bugün yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 59' 58" R
Ay
Yengeç
26° 14' 31" R
Merkür
Akrep
15° 41' 49" R
Venüs
Yay
07° 23' 23" R
Mars
Yengeç
25° 43' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 48" R
Satürn
Balık
13° 08' 04"
Uranüs
Boğa
26° 12' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 02"
Plüton
Oğlak
29° 40' 33"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Terazi
12° 54' 28"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>