Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yorgunsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Duygularınızı karmaşıklık gösterebilir. Sınırların yeniden belirlenme ihtimali var. Daha net ve anlaşılabilir olmaya çalışmalısınız.

Çabalarınızın karşılığını almak için doğru zamandasınız. Olumsuzluklara çok takılı kalmamaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki dengesizlik sizi gereğinden fazla yıpratabilir. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceğiniz anlar olacaktır. Sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnızlığın iyileştirici yönünü düşünebilirsiniz. Manipüle edilmekten korkmakta haklı olabilirsiniz; bunu eleştirenlere aldırış etmemelisiniz. Fiziksel ve mental sağlığınıza, aile ortamınıza gölge düşürmemek için kendi halinde kalabilme nimetinden faydalanmalısınız.

5 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün içsel dünyanıza odaklanabileceğiniz bir gün olabilir. Duygularınızı gözden geçirmek ve iç huzurunuzu bulmak için zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırarak duygusal dengeyi koruyabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yay burcuysan imzalanmayan sözleşmeler, alınmayan ödenekler işlerinin yavaş ilerlemesine sebebiyet verebilir. Annenin sağlık problemleri varsa iyi haberler alabilirsin. Ticaret ve finans alanlarıyla ilgileniyorsan sürekli değişen döngü mental olarak seni yorabilir. Bitki çayı tüketmek uykusuzluğuna iyi gelebilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi olduğunuz alanlarda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Bu anlamda şanslı bir gündesiniz. Önyargılarınız, abartılı tutumlarınız geride kaldı. Bugün edindiğiniz bilgileri ve bakış açılarını kullanmak, farklı deneyimler elde etmek ve insanlara ulaşmak noktasında daha özel ve keyifli bir çaba sergileyebilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Olayların gidişatını kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile görüşmeler yapmanız gerekebilir. Duygusal hayatınızda ilişkilerinizi anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi fedakar hissettiğiniz ve başkaları için çok çabaladığınız bir dönemdesiniz. Partnerinizi çok fazla sarmalamış ve koruma halindesiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyleri tolere etmeye çok alışmış olabilirsin. Ancak bugün kendi hakkında sahip çıkmalı ve kendini ezdirmemelisin. Orta yolu bulmak için fedakarlıklar yapmak güzel olsa da bunun bir sınırının olduğunu hatırlaman gerekecek.

5 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal meseleler söz konusu olduğunda iletişim kolay olmayabilir, sevgili Yay. Başkalarının niyetlerinin kötü olduğu sonucuna varmadan önce onları anlamak için ekstra çaba sarf etmek en iyisidir. Zihin ve kalp arasındaki genel bir kopukluk, küçük sorunların merkezinde olabilir. Nitekim enerjiler, değerli uğraşlara yönlendirmek için muhteşemdir. Katkıda bulunmak ve faydalı hissetmek istiyorsunuz. Bu, sorunları çözmek için güçlü bir zamandır. Dişlerinizi bir projeye geçirmek ve sorumluluğu üstlenmek istiyorsunuz. Pratik işlerinizi düzeltme zorluğunun üstesinden kolayca gelirsiniz. Ayrıca işinizde veya görevlerinizde ilerlemek için de iyi bir zamandır.

5 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizden önem verdiğiniz kişilerin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Krizli bir gün gibi görünse de geçici bir süreç olduğunu hatırlayın. Maddi anlamda beklenmedik harcamalar çıkabilir. İyi araştırmadan adım atmayın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Merkür ve Mars düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun olması istediğiniz şartları size sunacak. Kişisel becerinizle yeteneklerinizi birleştirme konusunda oldukça pozitif bir tablo oluşturacaksınız.

5 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 30' 48" R
Ay
Koç
24° 09' 02" R
Merkür
Başak
18° 14' 34" R
Venüs
Terazi
26° 11' 40" R
Mars
Yengeç
08° 51' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 29"
Satürn
Balık
15° 08' 05"
Uranüs
Boğa
27° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 05"
Lilith
Terazi
09° 08' 54"
True Node
Koç
06° 37' 08"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>