Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şarkılardaki, romanlardaki aşkın gerçek hayatta olmadığına kendinizi inandırmış görünüyorsunuz. Bu da şu an sürdürdüğünüz ilişkide bile doyumsuzluk içinde olduğunuzu gösteriyor.

Çok yetenekli biriyle tanıştırılacaksınız. Önceleri size biraz ukala gelen bu kişiyle, kısa sürede bir işbirliği içine gireceksiniz. İşyerinizde çok tutulduğunuza dair duyumlar alıyor, gururlanıyorsunuz.

Son zamanlarda geliştirdiğiniz parasız kalma korkusu, sizi eli sıkı biri haline getirmiş görünüyor. Bunun sizin doğallığınız olmadığını iyi bilen dostlarınız, bu yeni huyunuza pek aldırmıyorlar.

Sıkıcı bulduğunuz insanlara karşı fazla açık sözlü davranıyorsunuz. Nezaketin sınırlarını zorlamanıza gerek kalmadan da bir şeyleri izah edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı özel durumlarınız var, ben merkezci biri gibi davranıyorsunuz. Bu alışkanlığı bırakmanız için birkaç dostunuzu kaybetmeniz gerekmiyor. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Gözden kaçırıyorsunuz, ama bunun tohumlarını atanlar var. Birkaç güne kalmadan bir son yaz daveti alacaksınız. Bu içinizi kıpır, kıpır edecek, koşullarını oluşturmaya çalışacaksınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:10-22:50 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında olacağız.  Evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz.  Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır. 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında etkili, Venüs-Başak burcu geçişi,veya sosyal hayattaki ilişkilerde seçici davranabiliriz. Kimlerle arkadaşlık ediyoruz, beraber çalışıyoruz ve memnun muyuz? Bunları da ele alalım. Çalışma hayatındaki ilişkilerde tatlı ahenkli gitmekte yarar var. Öyle insanlarla karşı karşıya geliriz ki, selam vermeye değmez deriz. Ancak bu kişi bizim için çok önemli bir konumdadır. Ona göre de davranmayı bilelim. Bu dönem belli mesafede ilişkilerin işaretçisidir. Başkaları da bize karşı seçici davranacaktır. İşimizdeki güzellikler, başarı, insanlarla olan münasebetimiz göz önüne alınacaktır. Başak burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular üzerinde titizlikle durulması, düzenli ve işler hale getirilmesi anlamında da  önem taşıyor. Problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız. İş hayatıyla bağlantılarımı güçlü tutmamız gerekiyor. Otoritelerle ilişkinizi, sorumluluklarınızı gözden geçirerek, işinizden tatmin olup olmadığınızı şöyle bir ele alınız. Ancak sadece kendi tarafınızdan bakmayınız. Serbest çalışanların da, piyasanın koşullarını iyi gözlemlemeleri gerekiyor. İşinden memnun olanlar bu dönemde patron konumundaki kişilerle yeni bir planlamada bulunmak adına yoğun bir çalışmaya adım atabilirler.Saat 23:01 Ay-Venüs kavuşum etkisi sizin gibi özgür kişileri  biraz sıkabilir. Ancak duygularımızın bizi yönetmesine izin vermeyecek kadar mantıklıyız. Günlük aktivitemizde etrafımızdaki insanlar dahil olmak üzere aşina olduğumuz kişilerin de hafiften bizi eleştirdiklerine şahit olabiliriz. Bunlar ister geri planda yapılsın isterse direkt olarak bize söylensin fark etmez, bizi sinirlendirebilir. Oysaki dünya hiç de mükemmel bir yer değildir. Özgürlüğümüzü kısıtlayan yaşam vekoşulları zaten üzerimize gelmekte iken, üç  beş insanın bizim için düşündüklerini kafamıza takmayalım. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

8 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilginizi arttırmanızı, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz. Günlük ziyaretler, yolculuklar veya yeni başlanılacak kurslar veya seminerler söz konusu olabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz yaşadığınız yer ya da yaşam biçiminiz üzerinde etkili olabilir ve bu anlamda değişikliklere gidebilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak, bazı kişileri sinirlendirmek niyetindeyseniz, bugünlerde düşündüğünüzden de hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Dolayısıyla, o yollara sapmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde işler netleşmeye ya da biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak, genelde yanıtıcı etkiler, yanıltıcı durumlar veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız ve detaylara odaklanmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor. Öğle sonrası saatlerde kendimize güveniyoruz, üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konulardaki girişimlerinizde bitişler olabilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla yolculuklar planlayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.

8 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olacaksınız. Bu 3 haftalık dönemde patronlarınızla ilişkileriniz güzelleşebilir. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler vearayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Venüs yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek

8 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın onları eğlence yerlerine davet edin. İş hayatınızda enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleşime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

8 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 02" R
Ay
Boğa
17° 41' 19" R
Merkür
Başak
21° 11' 45" R
Venüs
Terazi
28° 07' 59" R
Mars
Yengeç
09° 44' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 12"
Satürn
Balık
15° 01' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 58"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 11"
Lilith
Terazi
09° 19' 28"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>