Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Motivasyonun Artıyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün kendinizi ifade etme noktasında beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızı iyi tutmanız gereken bir gün.

Abartılı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Önemli olan ne ise, ona yönelmenin yollarını aramanız gerekiyor. Doğru olduğunu düşündüğünüz adımlar atmalısınız.

Harcamalar konusunda abartıdan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Gerekli olanlara yönelmenin her açıdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde içinizden onlara dair geçirdikleriniz sizi olumsuz yönde etkileyebilir, daha çok içinize çekilmenize neden olabilir. Kolay olana kaçmayın, zorlayın ve kendiniz için yapabileceğiniz daha iyi planlara yönelin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal alanınızda hareketli ve heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir ve duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız faydalı olacaktır. Maddi konularda ise harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Ufak tefek aksilikler olabilir, ancak sabırlı ve pozitif yaklaşımınız sayesinde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Proje bazlı bir işte çalışan Yengeç burcuysan, yöneticilerin girdiğin ortamlarda senden övgü dolu sözlerle bahsedebilir. Bu durum işine olan motivasyonunu arttıracak. İşinde en iyisi olmak için elinden geleni yapacaksın. Evcil bir hayvanı olan Yengeç burcuysan, sağlığıyla yakından ilgilenmen gereken bir durum yaşayabilirsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyfi araştırmalar yapabilirsiniz. Bir işi tamamlamak, bir başvuruyu neticelendirmek adına şartlar veya zaman uygun düşmeyebilir. Bugün zorlamanın değil, zorlanmadan yaşamanın ve öğrenmenin keyfine varın. 

1 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda imzalar atılabilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar seyahat ya da herhangi bir isteğinize karşı çözümün hareket etmekten geçtiği herhangi bir konuda başarılı olabilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk bugün önceliğin olacak. Sevdiğin kişiyle geçireceğin vakit ve aranızda yaşanacak muhabbetler gününün nasıl geçeceğini belli edebilir. Önceliğini aşka vermen bu konularda daha güzel ve yapıcı etkileri hayatına çekecek.

1 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha çok düşünmeye yöneliyorsunuz. Nitekim günün sonuna doğru etrafınızdaki dünyayla daha fazla bağlantı kurma arzunuz harekete geçebilir. Finansal keşifler veya yeni fikirler için iyi bir konuma gelebilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi ödüllendirici şekillerde kullanma şansı yakalayabilirsiniz. Başarılı olmak ve yeni fırsatların tadını çıkarmak için kendinizi ortaya koyma veya kendinize inanma ihtiyacını fark etme zamanı. Biraz kendinizi zorlamanız gerekebilir ancak bunun size fayda sağladığını gördüğünüzde iyi hissedersiniz. Unutmayın, cefa yoksa sefa da yok!

1 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanacaktır. Onlarla yapacağınız olumlu işbirlikleri ve vereceğiniz destek, sizi oldukça mutlu edecektir..

1 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygularınızı çevrenizle rahatlıkla paylaşabilirsiniz ve kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişim içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Onlara yardım etmek için, gerekli araştırmaları yapmalısınız. Sizin desteğiniz onlara güç verecektir.

1 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
16° 57' 18" R
Ay
Akrep
22° 57' 14" R
Merkür
Aslan
29° 48' 19" R
Venüs
Terazi
12° 57' 30" R
Mars
Yengeç
02° 35' 22" R
Jüpiter
İkizler
19° 52' 34"
Satürn
Balık
15° 57' 15"
Uranüs
Boğa
27° 13' 59"
Neptün
Balık
28° 50' 25"
Plüton
Oğlak
29° 53' 18"
Chiron
Koç
22° 42' 38"
Lilith
Terazi
07° 56' 53"
True Node
Koç
06° 43' 37"
Son Güncelleme : 09/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>