Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mesafe Koyuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Kendinizi daha net ifade etmeye çalışmalısınız. İlişkinizden yana sorun yaşamak istemiyorsanız, kendinizi doğru ifade ettiğinizden de emin olmanız gerekmekte. Olumsuzlukları geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya odaklanın.

Anlaşılabilir tavırlar ortaya koymalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Tavırlarınız konusunda daha kontrollü ve bilinçli olmanız gerekiyor. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmak uygun şartları beklemelisiniz.

Finansal olarak sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Özellikleve kariyer hayatınızdan elde edecek olduğunuz geliri en doğru şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Maddi anlamda kendinizi koruma altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aradığınız bir bilgiye ulaşmanın kolaylaşacağı bir gündesiniz. Bu araştırma ve merak hali, istemediğiniz ya da ilgilenmediğiniz konuların önünüze düşmesine de neden olabilir. Odağınızın farkında olun, size bir getirisi olmayacak ya da kesin sonuç vermeyen konular hakkında zihninizi zorlamayın.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Yengeç burcu için iletişimde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Duygusal konularda içsel çekişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde net ve açık olmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak duygusal dengeyi sağlayabilir ve iç huzuru yakalayabilirsiniz. Uyumlu ve anlayışlı davranarak olası çatışmalardan kaçınabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İki arkadaşın arasında hiç beklenmedik bir tartışma yaşanabilir. Sen ne kadar orta yolu bulmak için çabalasan da arkadaşların düşüncelerinde kararlı olacak. Sende yaşanan olaylar karşısında biraz arka planda kalmak isteyeceksin. Evcil hayvanı olan Yengeç burcuysan, hayatının yoğunluğundan ona yeteri kadar vakit ayıramadığını düşüneceksin.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda ailenizle ve sevdiklerinizle ortaklaşa kararlar alabilir, adımlar atabilirsiniz. Miras, borçlar veya ortak yatırımlar konusunda stratejik planlar için uygun bir gündesiniz. Derinlemesine araştırmalar yaparak riskleri ve fırsatları değerlendirin.  

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki gelişmeler sizi tatmin etmeyebilir. Sabah saatlerinde artan sorumluluklarınız sizi yorabilir. Gündeminizdeki konularda acele karar almayın. İş yaşamınızda keyifleneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Ticari konularda değişiklikler olabilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha verimli bir çalışma hayatı ya da herhangi bir konuda başarı için kendinize ve yapabilirliklerinize inanmanız oldukça önemli.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sana etkisi daha büyük olacak bugün. O yüzden pozitif etkilerle kendini çevrelemelisin. Bazı konularda ortaklıklar, konuşmalar daha önemli olabilir. O yüzden dış etkilere kendini açman gerekecek.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün enerjik ve sevgi dolu hissedebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızın tek tek gerçekleştiğini görmek için arkaya yaslanma vakti. Yıl boyunca emek verdiğiniz her şey için geri dönüşleri göreceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde yüksek enerjinizi iyi kullanmayı öğrenmeli, yön vermelisiniz. Tanımadığınız kişilere ve hayvanlara yardım etmek, çocuklarla vakit geçirmek size ve enerjinize iyi gelecektir.

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karışık işler size göre değil unutmayın. Bu hafta disiplinli olmalısınız. Sabırlı yapınız sayesinde,yaşantınızdaki engeller ortadan kalkıyor. Kendinizi ispat etmeye çalışırken, özellikle daha dikkatli davranmalısınız..

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, hastane-sağlık konuları gündeme gelebilir ancak otoritelerin desteğini alabilirsiniz. İletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi sorguluyor ve yenifırsatları yaratmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yoğun olduğu bir gün. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi yeniden yönlendirmelisiniz. Çevrenizdeki güçlü dostlarınızın size sağlayacağı avantajlar gündemde.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 41' 15" R
Ay
Balık
10° 17' 46" R
Merkür
Başak
12° 55' 10" R
Venüs
Terazi
22° 39' 44" R
Mars
Yengeç
07° 12' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 31' 53" R
Satürn
Balık
15° 21' 01"
Uranüs
Boğa
27° 09' 26"
Neptün
Balık
28° 37' 25"
Plüton
Oğlak
29° 47' 12"
Chiron
Koç
22° 24' 59"
Lilith
Terazi
08° 49' 40"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 17/09/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>