Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Potansiyelini Ortaya Çıkarıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Kendinizi istemediğiniz durumların içinde bulsanız da, bunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz; hata yapmamaya özen göstermelisiniz.

İş ve kariyer alanında, bugün arzu ettiğiniz adımları atarken bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da, bunun üstesinden geleceksiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçtesiniz; sorunları geride bırakmalısınız.

Bugün, nakit akışında zorluklar yaşayabilirsiniz. Genel olarak daha sabırlı olmanız gerekmekte. Herhangi bir aksaklık yaşanmayacak; ancak, biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Kontrollü harcamalar yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamankinden daha sezgisel hissedebilirsiniz. Ancak sorumluluklar ya da gerçekler bununla uyuşmayabilir. Maddi planlarınız beklediğiniz desteklere göre şekilleniyorsa, bugün o planları değiştirmeniz gerekebilir. Hayattan, sevmekten ve çabalamaktan vazgeçmek yerine sizi bunlardan soğutan davranışlar ve insanlardan vazgeçmeniz daha faydalı olacaktır.

1 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda yoğun hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengenizi sağlamak için içsel çalışmalar yapabilirsiniz. Bugün huzurlu ortamlarda bulunmaya özen göstermek ruhunuzu dinlendirebilir. Sağlığınıza dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek de bugün önemli olabilir. Enerjinizi dengede tutmaya çalışın.

1 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı geçen zamanın içinde kaybolmak yerine, zorlu günlerin geride bıraktığı kazançlara odaklanmaya çalışacaksın. Potansiyelini daha verimli alanlarda kullanacak, etrafındaki kişilere destek olmaktan kendini geri çekmeyeceksin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Yengeç burcuysan, onları özlediğini fark edebilirsin.

1 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bilinçaltınızdaki korkular yüzeye çıkabilir. Duygularınızı anlamak için endişeyle değil, umutla bakmalısınız. Bu yüzden kaçma eğilimi göstermeyin. Yüzleşmeler sırasında huzurlu kalmak için evrenden gelen mesajları anlamaya çalışın. 

1 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir.

1 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle işinizle alakalı politik davranmanız gereken durum ve şartlar oluşabilir. Herkese karşı güler yüzlü davranmanız beklenebilir.

1 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmaya çalışmalısınız. Koşullar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey, içinde bulunduğunuz şartlara uygun adımlar atmak. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gerekiyor.

1 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugünkü transitler ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı ayırt etmeyi destekliyor ve kişisel yaşamınızda, son zamanlarda yaşadığınız sorunların köküne inmeyi mümkün kılıyor. Aslında, Güneş ve Merkür'ün güneşinizin dördüncü evinde hizalanmasıyla birlikte, evle ilgili anlamlı konuşmalar veya planlar yapma zamanı olabilir. Ev cephesinde veya yaşam koşullarıyla ilgili konularda işler bir araya geliyor ve fikirler filizleniyor. Zihinsel etkinliğiniz yoğun; plan yapabilir, sorunları çözebilir ve detaylarla ilgilenebilirsiniz. Önemli fikirler, haberler veya sohbetler gününüzün bir parçası olabilir, hatta bunların değerini henüz bilmiyor olsanız bile! Ay, gün boyunca iletişim alanınızda kalıyor ve bu da zihinsel olarak etkileşimli bir gün geçireceğinizi gösteriyor.

1 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Unutma ki evrene gönderdiğin enerjiler yine sana dönüyor. Bu enerjiler şifa, saygı, sevgi, doğaya minnet, hakkaniyet ve fedakarlıklar olduğu gibi beddua, dedikodu, nefret, yokluk bilinci ve kıskançlık enerjileri de olabilir. O yüzden lütfen olumlu düşünmeye gayret edelim. Etrafında hangi enerji olmasını istiyorsan, sen de o duygu ve düşüncede kalmalısın. Biliyorum ki çok kalbi temiz ve olumlu bir insansın.

1 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

1 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşlerinizle ilgili konularda partnerinizin desteğini alabilirsiniz. Sözleşme, imzalarda şans sizinle olabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün başarma arzunuz oldukça yüksek. Ancak, sizi tedirgin edebilecek bazı sorunlar gündeme gelebilir. Tercihlerinizle ilgili daha sabırlı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme olasılığı var. Yaşamsal konularda karşınıza çıkan fırsatları mutlaka değerlendirmelisiniz.

1 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>