Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Özgüvenini Arttırıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal yaklaşımlarınız, olmayacak şeylere bile takılı kalmanıza neden oluyor. Anlaşılabilir adımlar atmalısınız.

Çabalamaya devam etmeli ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kişisel çıkarlarınızın da ön planda olabileceği bir süreçtesiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Her şeye hemen ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun kolay olmayacağının da bilincinde olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birbirini anlayan insanlardan oluşan bir çevre isteyebilirsiniz. Bunu bir arayışla, yeni tanışmalarla yapabileceğiniz gibi mevcut ortamınızda da sağlayabilirsiniz. İstek ve düşüncelerinize uygun tutumları sergilediğinizi gören kişiler, bu çağrınıza yanıt verebilir. Duygusal ve sosyal konularda sorunların çözümü için iyi bir gündesiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal yönden yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel çatışmalarınızın artabileceği bir dönemdesiniz. Hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. Ancak, kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyebilir, iç huzurunuzu sağlayabilirsiniz. İletişim konusunda daha dikkatli olmanızda fayda var, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Sevdiklerinize karşı sabırlı ve anlayışlı olmaya özen gösterin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Özgüvenini Arttırıyorsun

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi koşullarda yaşamak istediğinize dair fikirleriniz netleşiyor. Bunu yoğun bir şekilde düşünebilir, düşüncelerinizi uygulamak için hazırlık yapabilirsiniz. Faydasını görmediğiniz hiçbir şey için zamanınızı daha fazla harcamayın. 

1 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Rakiplere dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Çalışmalarınızda daha organize ve kararlı gözüküyorsunuz. Ancak rakipleriniz de pek boş durmayacak. Otorite figürleriyle iletişiminizi olumlu tutmaya çalışmalısınız. Tartışmalı ortamlar hedeflerinize ulaşmanızı geciktirebilir. Daha ılımlı ve iyimser yaklaşımlar sergilemelisiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara hayır demeyi öğrenmeniz gereken bir gündesiniz keza öylesine yapılan iyilik ya da kıramamaktan dolayı yapılmış bir iyilik sizde enerji kaçağına sebep olabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşların ile arandaki iletişimi kuvvetli tutmalısın bugün. Aranızda oluşabilecek yanlış anlaşılmaların önünü almak senin için önemli olacak. Ayrıcakonularında da dikkatli olmalı ve detaylara önem vermelisin bugün.

1 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün bir süredir ertelediğiniz konuları göz ardı etmekte zorlanıyorsunuz. Hayatınızı küçük ama önemli adımlarla düzene sokmak artık mümkün. Daha önce gizlenmiş veya analiz edilemeyecek kadar özel olan konulara oldukça ilgi duyabilirsiniz veya geçmişte kaçındığınız konular üzerinde özellikle düşünebilirsiniz. Nitekim bugün pratik olsanız da işbirliği yapmak ve etkileşimlerinizden ve tartışmalarınızdan keyif almak için iyi bir zaman.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tarzını belirleyecek ve baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkinize kişiselleştirecek davranışları tercih edeceksiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor biliyorsunuz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Eğitim, seyahatlerden yana bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son derece dikkatli ve planlı davranmanız gereken bir gün. Olumlu ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sevgilinizin ilginize ihtiyacı var. İlişkinize harcadığınız zaman ve enerjiyle gelecekte olumlu ve somut sonuçlar alacaksınız. Yeni öneriler alabilir, ortaklıklara girebilirsiniz. Daha uzlaşıcı olmalısınız. Gerilimli ortamlar sağlığınıza zarar verebilir. Açık havada yürüyüş yapmaya özen gösterin. Parayla ilgili konularda dikkatli olun.

1 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 41" R
Ay
Boğa
06° 12' 45" R
Merkür
Akrep
07° 00' 31" R
Venüs
Yay
00° 31' 20" R
Mars
Yengeç
23° 15' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 12" R
Satürn
Balık
13° 22' 28"
Uranüs
Boğa
26° 24' 26"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 04"
Lilith
Terazi
12° 16' 39"
True Node
Koç
06° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>