Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kesenin Ağzını Açıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları en kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Adım adım ilerlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Mutluluğa ve huzura yaklaşmakta zorlanmayacağınız bir gün. Kendinizi duygusal anlamda yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almakta zorlanmayacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Belirsizliklerin tamamen geride kalabileceği bir süreçtesiniz.

Finansal durumunuzla ilgili bazı olumsuzluklar gündeme gelebilir. Daha sabırlı ve aktif hareket etmek için uygun zamandasınız. Harcamalar konusunda aceleci davranmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Abartılı ve kesin yargılar karşınızdaki insanla aranızda onarılmaz mesafeler açabilir. Bir şey sizin için önemli olduğunda, bunun başkalarını önemsizleştirmemesi gerektiğini bilerek hareket etmelisiniz. Çocuklarınızla yapacağınız konuşmalarda kelimelerinizi onların hislerini ve ihtiyaçlarını gözeterek seçmenizde fayda var.

10 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve çevrenizdeki insanların duygusal ihtiyaçlarına daha fazla odaklanabilirsiniz. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek ve yakın ilişkilerinizi güçlendirmek için iyi bir gün olabilir. Ancak, duygusal zorluklar karşısında sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Duygusal dengenizi korumak için kendi bakımınıza ve ihtiyaçlarınıza da zaman ayırmanız önemlidir. Kendinizi sevdiğiniz aktivitelere yönlendirmek ve gerektiğinde sakinleştirici uygulamalar yapmak size iyi gelebilir. Bugün insanlar arasında denge kurabilmek için empati yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir.

10 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz adı konmamış bir ilişki içerisinde olan Yengeç burcuysanız, partnerinizin kıskançlıkları, somut bir adım atma noktasında sizi düşündürtebilir. İlişkinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Uzun süredir ev arayışı içerisinde olan bir Yengeç burcuysanız nihayet istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz ancak biraz daha kesinin ağzını açmanız gerekebilir.

10 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşulları değerlendirirken özeleştiri yapmanız gerekebilir. Hayatınızı tekdüze bir sistem dahilinde geçiremeyeceğinizi, iniş çıkışları bilip kabullenmelisiniz. Kendinize "rahat etme" kavramının maddiyatla değil, o maddi gücü kullanmakla ilgili olduğunu hatırlatmanızda fayda var.

10 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle ilgili konularda yeni ve farklı olan şeyleri açıksınız. Aynı zamanda arkadaşlarla ilgili de sizi şaşırtan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendiniz için en iyi olana titizlikle yönelebilirsiniz. Potansiyelinizin altında olan yerlerle çalışmamayı ve seçici olmayı da tercih edebilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini geliştirmek için daha girişken olman gerekebilir bugün. Zihnini daha yeni ve daha olumlu şeylere açabilmelisin. Kendi hayatının tekrara düşmemesi için gelişime açık olmak senin için önemli bir hal alabilir. Genel olarak kendi zihnini açabilmelisin.

10 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün bir durumun artıları ve eksileri üzerinde gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz. Şu anda net bir sonuca varmak ve seçim yapmak zor. Bununla birlikte, anlaşmazlık veya çatışma sonrasında, neyle karşı karşıya olduğunuzu daha iyi anlamanız mümkün. Arkadaşlarınızla ya da partnerinizle bir dram yaşayabilirsiniz. İlişkinizin koptuğunu hissediyorsanız bağlantıyı güçlendirmenin yollarını ararken abartmaktan kaçının. Ufkunuzu veya aşk hayatını ve duygularınızı genişletmenize yardımcı olacak yollar keşfedebilir veya planlar yapabilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Güven arayışınızla beraber, maddi konuların önemini kavramaya başlıyorsunuz.

10 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

10 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, çocuk, hobi, eğlence konularında şans sizinle olacak. Sosyal çevrenizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer yeni bir romantik ilişkide iseniz, yeni ilişki arkadaşınızla ilgili bazı hoş olmayan gerçekler duyabilirsiniz. Bu yeni ilişkiniz nerdeyse başlamadan biteceğinden, sosyal çevrenizi genişletmeye bakın. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fikir çatışmalarını abartmayın ve anlaşma zemini yaratmaya çabalayın. Sevecenliğinizden yararlanarak,arkadaşlarınızla uyum içinde çalışmanız mümkün. Parasal konularla ilgili gelişmeler olumlu yönde olacak. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

10 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 08" R
Ay
Boğa
02° 09' 03" R
Merkür
Başak
19° 14' 06" R
Venüs
Terazi
26° 50' 47" R
Mars
Yengeç
09° 09' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 28"
Satürn
Balık
15° 05' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 47"
Lilith
Terazi
09° 12' 27"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>