Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Romantik Bir Gün! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize yönelik adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Maddi durumuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Belirsizlikler üzerindeki zorlukların da geride kalmasını sağlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanlarla eski yakınlığı kuramadığınızı düşünebilirsiniz. Arkadaş olmak bir seçimken bunun tam tersinin de bir seçim olabileceğini, hatta seçimden öte bir gereklilik olabileceğini unutmamalısınız. Düşüncelerinizi desteklemek için çevrenizden birilerine değil, kendinize ve donanımınıza ihtiyacınız olduğunu bilerek ilerleyin.

5 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak karmaşık bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. İçsel dünyanız iyice karışık hissedebilirsiniz ve duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendinize zaman ayırıp duygularınızı anlamaya çalışmanız önemli olacak. Kendinizi daha iyi hissetmek için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz.Ayrıca, yakın ilişkilerinizde de bazı zorluklar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim problemleri veya anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Bu durumda, kendinizi ifade etmek için sakin ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Başkalarının duygularını da dikkate aldığınızdan emin olun.İş veya kariyerle ilgili konularda da bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Proje veya görevlerde gecikmeler veya zorluklar ortaya çıkabilir. Sabırlı olup, adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmalısınız. Ekip çalışmasına önem vermek ve işbirliği yapmak, sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.Genel olarak, kendinizi rahatlatabilmek için sakin ve dengeli bir şekilde hareket etmek önemli olacak. Duygusal olmak yerine, mantıklı ve soğukkanlı bir yaklaşım benimsemeye çalışın. Bu şekilde daha iyi sonuçlar elde edeceğinize inanıyorum. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysanız, akşam için eşinize romantik bir sofra hazırlamak isteyebilirsiniz. Her zamankinden daha özenli olmak istiyorsunuz. Platonik olarak hoşlandığınız biri varsa, bu kişiye duygularınızı açma noktasında bir türlü cesaret gösteremeyebilirsiniz. Çalışanlardansanız,ortamınızdaki bazı kişilerin kıskanç tavırlarına şahit olabilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı insanlar ve aynı konulardan sıkılmış olabilirsiniz. Söylenen her şeyin sizi olumsuz etkilediğini görüp buna daha fazla kayıtsız kalmayın. Bir yolculuğa çıkmak, fikrine güvendiğiniz birileriyle görüşmek bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir. 

5 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

5 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dekorasyonla ilgili başarılarınız beraberinde huzuru da yakalamanıza vesile olacaktır. Aşk konusunda kendinize şans tanımalı ve yeni çevrelere adım atmalısınız.

5 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vadeli planlarının sonuçlarını toplamaya çok yaklaşacaksın bugün. Sonuca yaklaşırken küçük düzeltmeler yapmak da işinin daha iyi şekilde sonuçlanmasında faydalı olabilir. Hatta günün sonunda bu başarıyı ailenle birlikte kutlamak isteyebilirsin.

5 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi daha fazla kolay ifade edersiniz ve keyifli aktiviteler için mükemmel bir formdasınız. Gün, hayatınıza hoş bir zarafet getirir ve çekici yanlarınızı ön plana çıkarır. Kendiniz için özel bir şey yapma arzunuz güçlüdür. Size yöneltilen sevgiyi ve iltifatları daha güvenli bir şekilde kabul etmeniz mümkündür. Hayatınıza daha fazla renk ve heyecan katmak istiyorsunuz! Bugün, her zamanki işlerinizi ilham verici, yaratıcı bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Etkileşimlerinizde hoş bir olumlu hava var ve bunun yardımıyla hayatınıza oldukça önemli insanlar katabilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

5 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kapıyı açan son anahtar sabırdır. Lütfen biraz sabırlı ol. Gecikmelere ve tahriklere rağmen kazanabilirsin, bunu unutma. Kaybettiğinde ise kabullenişe geçebilir ya da mücadele edebilir. Acaba mücadele etmeye değer mi diye de bir düşün derim ben bugün. Hayatına yeni birileri girebilir, dikkatli olmanda fayda var.

5 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi seven kimsenin size çok sevindirici sürprizi var. Aşk hayatınıza taze ümitler, güven ve canlılık gelecek. Mesleğinizde parlaklığınızla göz kamaştırıyorsunuz. Fakat sizin kariyerinizi sabote etmek isteyen bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin artık farkına varın! Sizi şaşırtacak gelişmeler var. Bu gelişmeleri lehinize ya da aleyhinize çevirmek elinizde. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

5 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 03' 46" R
Ay
Boğa
02° 33' 51" R
Merkür
Başak
19° 17' 11" R
Venüs
Terazi
26° 52' 49" R
Mars
Yengeç
09° 10' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 34"
Satürn
Balık
15° 05' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 40"
Plüton
Oğlak
29° 45' 00"
Chiron
Koç
22° 16' 43"
Lilith
Terazi
09° 12' 38"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>