Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düşmanlıklar Gündeminizde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişinin sizden uzaklaştığını düşüneceksiniz. Rahat hareket edemeyecek ve kendinizi baskı altındaymış hissedeceksiniz. Dengelerin fazlasıyla karmaşık olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dikkatli olmanız gerekmekte.

Mesleki konularda daha tutumlu olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşma şansınız yüksek ancak abartıdan kaçınmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamanız gerekmekte.

Finansal durumunuzla ilgili beklenmedik sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizin birtakım ihtiyaçları olabilir. Ertelediğiniz ya da uyum sağlayamadığınız bu konuların sizin için bir sorun oluşturmaması için bugün duygusal dürtülerle değil mantığınızla, farkındalığınızla ilerlemelisiniz. Enerjinizi bu sayede doğru ve verimli kullandığınızda sizi üzen durumları, ev kazaları gibi olumsuz gelişmeleri de önleyebilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Yengeç burcu için bugün duygusal bir gün olabilir. İçsel dünyanızda derinliklerine inmek ve hislerinizle daha bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Sizin için önemli olan ilişkiler, aile ve ev konularına odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı hatırlamayı unutmayın, başkalarının beklentilerine fazla odaklanmak sizi yorabilir. İçsel dengenizi koruyarak, duygusal konularda daha yapıcı adımlar atabilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve destek almaktan keyif alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek ve huzur bulmak için içe dönük etkinliklere yönelmeniz faydalı olabilir. Sevgi ve şefkatle hareket edip, duygusal paylaşımlarda bulunmaya açık olmanız size iç huzur verebilir. Sağlıklı beslenmeye ve fiziksel hareketlere de özen göstermek enerjinizi yükseltecektir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

7 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysanız eşinizin problemleri çözmek yerine zamana bırakması karşısında eteğinizdeki taşları dökeceksiniz. Henüz yeni başlayan bir ilişkiniz varsa, aranızdaki uyum çevreniz tarafından da dikkat çekecek. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysanız gizli düşmanlıklara dikkat etmenizde fayda var.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgun hissedebilir ve herhangi bir konuda adım atmak istemeyebilirsiniz. Zamanı kendinizle geçirmek sakinleşmenizi sağlayacağı gibi neye ihtiyacınız olduğunu da size gösterecektir. Sizi bu ihtiyacınızdan uzaklaştıran konuların farkında olun ve yapıcı çözümler arayın.

7 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iç dünyanıza yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler mücadele halini alabilir. Sevdikleriniz için abartılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özemli ve güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugünlerde gösterdiğiniz ilginin size geri döneceğini görebilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini biraz daha şanslı hissedebilirsin. İşlerin istediğin gibi gitmemesi için hiçbir sebep yok. Ertelediğin ya da ara verdiğin işlerle ilgilenmek sana ayrıca iyi gelebilir. Eksikleri giderebileceksin bugün.

7 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, sabır konusunda bugün her zamankinden daha başarılısınız. En ince ayrıntılarla uğraşmaya hazırsınız, bu da sağlam, pratik veya odaklanmış bir zihniyet gerektiren görevlere odaklanmak için mükemmel bir zaman yaratıyor. İnsanlara, özellikle de tavsiye veya bilgi konusunda yardımcı olmaktan memnuniyet duyabilirsiniz. Her zamanki işleriniz için yeni bir yöntem öğrenme fırsatı doğabilir ya da işi daha verimli bir şekilde yapmanıza yardımcı olacak değerli bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Alçakgönüllü bir özgüven sizi artık her yere götürür. Ayrıca çabalarınız ve performansınız için bir miktar takdir olabilir.

7 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştireceksiniz; gücünüzün farkındasınız. Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, işler ayağınıza gelecek.

7 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile hayatınız ön plana çıkabilir. Evinizle ilgili planlama yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya sağlık konularında sakin kalmanız tavsiyedir. Gününüz güzel geçsin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızın büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat partneriniz henüz ikna olmuş değil. Onu zorlamadan, sabırlı olun. İşinizle ilgili uzun zamandır kafanızı kurcalayan probleme çözüm bulacaksınız. Uygun bir anı bekleyip sonra harekete geçin. Eğer harekette acele ederseniz, can sıkıcı bir karşı tepkiyle karşılaşmanız mümkün. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

7 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 04' 28" R
Ay
Boğa
02° 44' 24" R
Merkür
Başak
19° 18' 30" R
Venüs
Terazi
26° 53' 41" R
Mars
Yengeç
09° 10' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 36"
Satürn
Balık
15° 05' 33"
Uranüs
Boğa
27° 06' 29"
Neptün
Balık
28° 31' 39"
Plüton
Oğlak
29° 44' 60"
Chiron
Koç
22° 16' 41"
Lilith
Terazi
09° 12' 43"
True Node
Koç
06° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>