Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden bir kaç gündür uzak olmanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. Bugün de onunla buluşma fırsatı bulamayabilir ve kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Olayları gidişatına bırakmayı deneyin. Her şey düşündüğünüzden de iyi olacak.

İş yaşantınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınız amirleriniz tarafından takdirle karşılanacak. Terfi edebilirsiniz.

Maddi konularda zorluk çekiyorsunuz. Kazancınız harcamalarınızı karşılamıyor. Aile büyüklerinizden aldığınız yardım sayesinde oldukça rahatlayabiliyorsunuz.

Bugün yaşayacağınız gelişmelere gereksiz tepkiler verebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz . Kendinize olan güveninizin yüksek olacağı bugün bazı önemli kararlar alabilir ve bu kararları uygulayabilmek için fırsat bulabilirsiniz. Bir yakınınızdan sürpriz bir haber alabilirsiniz.

10 Eylül 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:17  Ay-Jüpiter görünüm etkisi altında Salı gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerji sayesinde, hem tutkuluyuz hem aşkla büyüyoruz. Gönlümüz huzur buluyor, şüpheler ortadan kalkıyor, rahatlıyoruz.

10 Eylül 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, enerjinizi düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken bir çok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyi olumsuz bir şekilde yorumlamanız, zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor. Çevreniz tarafından yönlendirilebilirsiniz dikkatli olun.

10 Eylül 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz ve maddi durumunuzla ilgili konularda daha dikkatli hareket etmelisiniz. Kendi yolunuzdan hareket etmek isteseniz de, olayları halletmenin daha etkin yöntemleri de olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Özenle koruduğunuz veya sahip çıktığınız görev veya sorumluluklarınızı ya da bazı anlaşmaları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Aksi takdirde, gönüllü olduğunuz bazı konular zorunlu şekilde size dayatılabilir ve isteseniz dahi, içinden çıkmakta zorlanabilirsiniz.

10 Eylül 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok daha derin ilişkilerin ihtiyacı içindesiniz. Ancak çekinceleri aşmalı, duygusal mesafeden kaçınmalısınız. Bu gün yaratıcı konularda daha akıcı sonuçlara odaklanabilirsiniz. Yaptığınız çalışmalar aynı zamanda kazançlarınızı olumlu yönde etkileyecektir. Ancak harcamaları kontrol etmeye çalışın. Dinlenmeye vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz.

10 Eylül 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Dış görünüşündeki değişim çevrenizi de hoşnut ediyor. İşte son derece başarılı olmanız para artışını beraberinde getiriyor.

10 Eylül 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

10 Eylül 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 29' 10" R
Ay
İkizler
22° 22' 24" R
Merkür
Başak
25° 47' 00" R
Venüs
Akrep
01° 08' 44" R
Mars
Yengeç
11° 06' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 11"
Satürn
Balık
14° 50' 21"
Uranüs
Boğa
27° 02' 58"
Neptün
Balık
28° 25' 52"
Plüton
Oğlak
29° 43' 06"
Chiron
Koç
22° 08' 02"
Lilith
Terazi
09° 35' 54"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 24/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>