Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki yaratıcılık günden güne artıyor ve farklı bir boyuta ulaşıyor. İlişkinizi daha da farklı hale getirmek için sevgilinizle konuşup kendinize değişik sosyal aktiviteler seçebilirsiniz.

İş konusunda sağlam kararlar verebileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girişebilir ve ileriye dönük yatırımlara ilgi gösterebilirsiniz.

Bugün yapmanız gereken bir ödeme yüzünden sıkışabilirsiniz. Bir arkadaşınız veya ailenizden borç almak zorunda kalabilirsiniz. Bundan böyle borçlanırken daha bilinçli hareket etmelisiniz.

Yakınlarınızın ihmali yüzünden bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunu soğukkanlılıkla çözmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için genel olarak olumlu bir gün olacak. Bazı beklediğiniz haberleri almanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Aldığınız haberlerle ilgili olarak bir takım kararlar almanız muhtemel. Ailenizden bazı kimselerle aranızdaki problemleri halletmek için bazı girişimlerde bulunmanız olası.

9 Eylül 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 9 Eylül saat 10:07-29 Eylül saat 14:38 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Yorumunuzu, hem genel hem de ay içindeki görünümlerini göz önüne alarak hazırladım. Böylece tek bir paragrafta bu geçişin neleri işaret ettiğini anlayabiliriz. Bu süreç, aile içindeki iletişimin önemini bir hayli vurguluyor ve hayati derecede önem taşıdığını gösteriyor. Ailemizle olan huzurlu ve dengeli paylaşım hem evlilik ve hem de uzun süreli bir beraberliğin devamı için şart gözüküyor. Ne birbiriniz üzerinde baskı uygulamaya kalkışın ne de problemleri görmezden gelin. Özellikle 14 Eylül ve 20 Eylül tarihlerinde buna çok dikkat ediniz. İş konularında da etkili olan bu süreç, 16 Eylül tarihi ve civarı günlerde ev ilearasındaki dengenin mutlaka sağlıklı bir şekilde yapılmasını şart koşuyor. Şöyle de diyebiliriz. Kişi evinde, ilişkisinde mutlu ise, işinde daha başarılı oluyor. Kendine daha fazla güveniyor. Çalışmıyor olabilirsiniz. Yine evdeki huzur önemli. Çünkü kişi mutsuz ise, kendini dış dünyada ifade etmekten kaçınabilir. Bir desorunu olanlar bu tarihte otoritelerle aranızdaki iletişime özen gösteriniz. Eğer işinizle ilgili bir sıkıntı yaşanırsa, bunun ev içinde rahatsızlığa yol açması mümkündür. Dikkatli olalım.

9 Eylül 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

9 Eylül 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir. Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konulardaki gayret ve çalışmalarımızın karşılığını görebileceğimiz, talep dışı ( veya planlanmamış olmasına rağmen) belli takdir, değerlendirme ve ödüllere açık, sevgi ifadelerinde artış gözlemlenebilecek bir hafta sonu bizi bekliyor. Hiç şüphesiz, cesaretlendirilmiş olmak, ilerlemeyi ve büyümeyi de beraberinde getirecektir.

9 Eylül 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişik kabiliyetler ve sizi geliştirecek uğraşlar üzerinde durabilirsiniz. Yaratıcı işlerin öne çıkması ile kendinizi daha sıkı bir çalışma temposu yaratacaksınız. Çocuklarla ilgili konularda sizi zorunlu kılan gelişmeleri elden geldiğince doğru yönetin. Aşk ilişkilerinde daha tutarlı beklentiler içinde olduğunuz bu dönem hatalarınız daha yakından gözlemleme şansınız var.

9 Eylül 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Her şeyi sil baştan yaparak kendinizi yenilemeniz güzel. Çevreniz zaten böyle olmanızı istiyor. Eşiniz sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

9 Eylül 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

9 Eylül 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 34' 29" R
Ay
İkizler
23° 35' 29" R
Merkür
Başak
25° 57' 02" R
Venüs
Akrep
01° 15' 20" R
Mars
Yengeç
11° 09' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 27"
Satürn
Balık
14° 49' 58"
Uranüs
Boğa
27° 02' 52"
Neptün
Balık
28° 25' 43"
Plüton
Oğlak
29° 43' 03"
Chiron
Koç
22° 07' 48"
Lilith
Terazi
09° 36' 30"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 24/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>