Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün. Onunla ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir. Güvensizliklere kendinizi tam inandırmış da görünmüyorsunuz.

İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilir, eve çok daha moralli dönebilirsiniz. Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz olacak.

Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var. Parayı önemsemez bir görüntü vermeye çalışmanız hiç gerekli değil. Paranın önemini gittikçe daha iyi anlıyor ve eli açık imajınızı kaybetmekten korkuyorsunuz.

Bilgili olduklarını düşündüğünüz kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi büyük sıkıntılara sokacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak abartılı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin ediyorsunuz. Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor.

6 Eylül 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler günün tümünde etkili olacak Ay-Başak burcu geçişi, etrafınızdaki tüm olaylara, insanlara bir fotoğrafçının karesinden bakmaya benzer. O kadar dikkatli hareket edersiniz ki, gördüğünüz en ufak bir pürüz anında gözünüze çarpar. Her şeyi sınıflandırırsınız. Şu güzel, bu çirkin diyerek en güzeli elde etmek istersiniz. Çünkü mükemmelin peşindesinizdir.

6 Eylül 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bir çok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz.. Aşk yaşantınızda ise, hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.

6 Eylül 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gezegenler özgürlüğünüzü doğru şekilde kullanabilmeniz ve özgür hareket edebilmeniz için olanak tanıyor. Belli ilişki ve bağlantılarınızın gücünü, güvenilirliğini ve kalitesini gözden geçirmeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları kibarca ikna etmeye çalışmak, zorlamak veya baskı kurmaktan daha sağlıklı olabilir. Her şeyden önce, konudan sapılmaması ve ilişkilerin bu temelle yürütülmesi, karşı tarafın yerinizin(yönetici, avukat, ebeveyn, eş, arkadaş v.b olarak) hakkını verdiğinizi düşünmesine neden olacaktır. Bu şekilde belli plan veya programlarınızı yürütmeniz daha kolay olabileceği gibi, işlerin daha kötüye gitmesi, başkalarının istek veya yol haritalarına göre hareket edilmesi ya da şansa bırakılması olasılığı da ortadan kaldırılmış olacaktır.

6 Eylül 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim ve hareket artıyor. Düşüncelerinizi yeniden yapılandırmak, eğitim çalışmalarında yenilikler yapmak için harekete geçiyorsunuz. Çok yeni şeyler öğreneceğiniz fırsatlar kendinizi ifade edebileceğiniz sunumlar açısından olumlu bir gün olacak. Beklediğini haberler doğrultusunda önemli adımlar atabilir, yakın çevredeki konulara yönelebilirsiniz.

6 Eylül 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Sizin için özür dilemek her zaman zordur ve hatalarınızı kabul etmekte zorlanırsınız. Fakat bugün vicdan azabı çekebilirsiniz.

6 Eylül 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

6 Eylül 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 34' 53" R
Ay
İkizler
23° 41' 06" R
Merkür
Başak
25° 57' 48" R
Venüs
Akrep
01° 15' 51" R
Mars
Yengeç
11° 10' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 29"
Satürn
Balık
14° 49' 56"
Uranüs
Boğa
27° 02' 51"
Neptün
Balık
28° 25' 42"
Plüton
Oğlak
29° 43' 03"
Chiron
Koç
22° 07' 47"
Lilith
Terazi
09° 36' 33"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 24/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>