Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kazandıklarınıza Odaklanıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. İçsel sorunların ve sıkıntıların ilişkinize gereğinden fazla zarar verme ihtimali var. Sabırlı olabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak adımlar atmak isterken kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın. Sonuçların her açıdan belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki aksaklığın tamamen çözüme kavuşmasını sağlamalısınız. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı duyguları ya da istekleri bastırmak fiziksel ve ekonomik sorunlara sebep olabilir. Harcamalarınızın ve tatlı tüketiminizin artmasında bunun etkisinin olup olmadığını düşünmelisiniz. Kendinizi bile bile zarara sürüklememek için kendinizi dinlemeyi ve anlamayı seçin.

12 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konularla ilgilenmeniz gereken bir gün olabilir. Finansal durumunuzu gözden geçirmek ve bütçenizi düzenlemek için iyi bir zaman. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak geleceğe yatırım yapabilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaybettiklerinizi düşünmek yerine kazandıklarınıza odaklanacaksınız. Kedinizi geliştirmek için daha fazla çalışmak isteyebilirsiniz. Başarılı olmak özgüveniniz yerine getirecek. Ailesinden ayrı yaşayan Yengeç burcuysanız, ailenizi evinize davet edebilirsiniz. Ailenizin yanında olmak isteseniz de kendi ayaklarınızın üzerinde durmak sizi mutlu ediyor.

12 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsan sadece bilmediklerinden korkar. Bugün endişelendiğiniz için geri durduğunuz ancak içinizde büyük istekler barındırdığınız konular hakkında, çevrenizle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Korkunun kendiliğinden değil, onun karşısına daha güçlü bir şey çıktığında yok olacağını unutmayın.

12 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda karşılaşacağınız olaylar gündeminizi değiştirebilir. Ani kararlarda gerçekçi olmaya özen gösterin. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin düşme ihtimali olan bugünlerde halsizlikle beraber kendinizi bir şeylere zorlamanız ilerleyen günlerde çabuk vazgeçmenize neden olabilir.

12 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin bir insandan alacağın haber gününün daha iyi geçmesini sağlayacak. Vereceği haberler sayesinde yeni şeyler keşfetmek, yeni şeyler öğrenmek heyecanını diri tutmak için güzel nedenler olabilir.

12 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi duraklamaya ve sahip olduklarınızın tadını çıkarmaya teşvik ediyor. İlerlemek için daha iyi zamanlar olacak. Yine de bir aşk ya da projeyle ilgili karar vermekte zorlanmak bir sorun olabilir. Bazen tuhaf veya rahatsız edici konular ortaya çıksa bile, arkadaşlarla bağlantılar bu hafta aydınlatıcı olabilir. İş, performans veya gelecek hakkındaki güvensizlik bugün ortaya çıkabilir ve üzerinde düşünülmesi gereken bazı şüpheler bırakabilir ancak bu geçicidir. Mevcut ve gelecekteki fırsatlardan yararlanmak için suçluluk duygunuzu gidermeye çalışın. Duygularınızı veya bir durumu daha iyi anlayabilirsiniz veya sizi geride tutan bir korkuyla temasa geçebilirsiniz ve kendinizin daha fazla farkında olmak harika bir duygu olabilir.

12 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algılıyorsunuz ve sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün partneriniz tarafından ciddi şekilde kırılabilirsiniz. Bu insan kırıcı sözler sarf edebilir. Kalbiniz boşsa karşı cinsten, size oldukça parlak görünen birisiyle tanışmanız ve ümit verici ilişkiler içine girmeniz, olasıdır. Aynı konu üzerinde çalıştığınız ve rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı birtakım baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

12 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 47" R
Ay
Boğa
22° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 47' 23" R
Venüs
Terazi
28° 31' 21" R
Mars
Yengeç
09° 55' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 18"
Satürn
Balık
14° 59' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 24"
Lilith
Terazi
09° 21' 35"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>