Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geleceğinizi Şekillendiriyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki tüm sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmanız gerekiyor. Birlikteliğinize odaklanmanız gereken bir gün.

Mesleki koşullarda değişim gündeme gelebilir. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Fırsatları net olarak değerlendirmeyi başarmanız gerekiyor. Daha dengeli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Havada asılı kalmışcasına sizi yönsüzleştiren her şeye bir duruş sergilemelisiniz. Bunu yapmadığınız zamanları düşündükçe kendinize ne kadar yazık ettiğinizi görebilirsiniz. Hayatınızın herhangi bir gününü yeniden yaşama şansınız olmayacağı için günü gününde yaşamalı ve güzelleştirmelisiniz.

8 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. İçsel enerjinizi yükseltmek için dinlenmeye ve kendinize bakmaya zaman ayırmalısınız. Yaratıcı aktivitelere odaklanmak size iyi gelebilir.

8 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal statünüzü arttırmak isteyebilirsiniz. Bunun için araştırmak yapıp kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Partnerinizle farklı şehirlerde yaşıyorsanız eğer, küçük sorunların bile artık sizi yorduğunu düşüneceksiniz. Sevgilinizle bir araya gelmek için hareket geliyorsunuz. Yan yana olmak ve gelecek planları kurmak sizi rahatlatacak.

8 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ne ile beslerseniz fiziksel olarak bunun sonuçlarıyla karşılaşırsınız. Dolayısıyla sağlıklı ve bunu koruyabileceğiniz seçimler yapmalısınız. Bu bilgiyi, hem hayatınızı kurduğunuz kurallara hem de çalışma hayatınızla ilgili pürüzlere de uyarladığınızda sorunların çözümünün o kadar zor olmadığını fark edeceksiniz.

8 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi daha fazla etkilemeye başlayabilir.

8 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir takım dedikoduların içerisinde kalabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ve böyle ortamlardan hemen uzaklaşın. Zarara uğramamak elinizde olacak.

8 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işleri oluruna bırakmak senin için daha hayırlı olabilir. Her şeyi kontrol etmeye çalışarak yorgun düşmektense hayatı akışına bırakıp seyrinden zevk almayı deneyebilirsin. Bu sayede normalden daha az yorulduğunu da fark edeceksin.

8 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün duygusal ve hassas bir dönemde olabilirsiniz. İçsel dünyanızda derinlemesine bir keşif süreci yaşayabilir ve duygusal dengeye odaklanabilirsiniz. İlişkiler alanında, bugün sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek ve duygusal bağlarınızı güçlendirmek önemli olabilir. Empati kurarak, karşılıklı anlayışa dayalı ilişkiler inşa etmek için fırsatlar bulabilirsiniz. İlişkilerde açık iletişim kurmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı ifade etmek de önemlidir. İş hayatında, bugün içgüdülerinize daha fazla güvenmek ve sezgilerinizi kullanmak gerekebilir. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz projelerde yer almak veya işbirliği yapmak size başarı getirebilir. Yine de işlerinizi dikkatli bir şekilde planlama ve organize etme konusunda dikkatli olmanız önemlidir.

8 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Bazılarınızın yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluğa maruz kalacaktır. Bazen kibirli davranışlar sergiliyor ve tepkileri üzerinize çekiyorsunuz.

8 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

8 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk sizin için geri planda kalmış, duygularınız körelmiş gibi. Sizden ilgi bekleyenleri görmüyorsunuz. Bütün hayatınızı altüst edecek bir aşk çok yakınınızda! Geleceğe yönelik endişeleri bugünden yaşamanız sizi sadece sıkıntıya sokar. Günün ve anın tadını çıkarın. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Yersiz kaprisler yüzünden bu işi de kaçırmayın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Herhangi bir sağlık probleminiz gözükmüyor

8 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>