Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dinlenmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı kontrol altına almaya çalışacaksınız. Hisleriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almaya başladığınızı hissedeceksiniz. Daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

Maddi koşullara uygun adımlar atmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına atabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Takıntı yaparcasına düşündüğünüz her şeyden uzaklaşmalısınız. Bugün bazı düşüncelerin baskınlığı bunu zorlaştırsa da bu yoğunluğu iyiye çevirecek güce sahip olduğunuzu unutmayın. El becerileriniz, yazılı işlerdeki yeteneklerinizi kullanacağınız platformlar ya da bunlarla ilgili ilanlar size katkı sağlayabilir.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sosyal bir enerjiye sahip olabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek, grup etkinliklerine katılmak sizin için keyifli olabilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gün olabilir. Fikirlerinizi paylaşmak ve dile getirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda mücadeleyi hiçbir zaman elden bırakmıyorsunuz. Mücadeleler içinde bir yaşam sürmenin sizi yorduğunu anlıyorsunuz. Kendinizle baş başa kalıp dinlenmek isteyeceksiniz. Ev ya da miras gibi konular gündeminize gelebilir. Bu konularda sıcak gelişmeler sizi heyecanlandıracak.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnandığınız zaman sonuna kadar sürdürmek isteyebilirsiniz. Dolayısıyla da neye inanacağınızı doğru belirlemelisiniz. Gözünüzde bir perde olduğunda en iyi manzarayı bile puslu görebilirsiniz, manzarayla barışıp perdeyle aranıza bir mesafe çekmelisiniz.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar dengenizi bozabilir. Bazı olayları akışına bırakmanız gerekebilir. Kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin büyüsüne kapılıp gitmeyin.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusundaki bu hevesli halde olabileceksiniz. Dengelerinizin sarsılması aslında belirgin iyiliğiniz için olabilir hatırlayın. Aşk hayacanı için uygun bir gün.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü verimli geçirebilirsin bugün. Bunun etkisini de en çok işte görebilirsin. Maddi açıdan emeklerinin karşılığını almak sana kendini çok daha iyi hissettirecek bugün. Alacağın tebrikler de cabası.

6 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bağlantı kurma ihtiyacınızı harekete geçirebilir. Son zamanlarda hayalleriniz için pek çok fikir ortaya çıkmış olabilirsiniz ancak omuzlarınıza çok fazla yük koyduysanız, bugünden itibaren bunu hissetmeye başlayacaksınız. Önünüzde çok fazla şey varsa ve bunalmış hissediyorsanız coşkunuz azalabilir, bu yüzden işleri azaltmayı hedefleyin. Daha uygulanabilir olarak plan ve hedeflerden birkaçına odaklanın. Bir arkadaşınızla veya grupla olan ilişkinizi yeniden değerlendiriyor ya da sosyal yaşamınızı biraz azaltıyor olabilirsiniz. Bugün iyimser, umutlu ve ilham vericisiniz. Bir arkadaşlığa dair geçmiş görüş keskindir, böylece insanları ve onlarla olan geçmiş sorunları yeni, daha olumlu bir ışık altında görebilirsiniz.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Iyileşmek için kendine zaman ayır lütfen. Başkalarını da affet, “kendimi ve başkalarını affediyorum” diyerek evrene güzel mesajlar gönderebilirsin. Olaylar çok hızlı şekilde ilerliyor senin için, gecikme artık sona erdi. Bunun için artık üzülmene gerek yok çünkü her şey bir anda düzeliyor bugün.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz. Ailenizle zaman geçirmek ruhunuzu şifalandıracaktır. Gününüz şahane geçsin.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygularınızı denetlemeniz biraz zor olabilir. Kolay heyecanlanıp hemen tepki gösterebilirsiniz. Özellikle sevdiğinize karşı sert ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Bu gün evinizle ilgileneceksiniz. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük bir başarı sizi bekliyor. İşle ilgili kararlar alırken duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Güçlü birinden destek var. Para konusuna diyecek yok. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

6 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>