Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün. İlişkinizden memnun değilsiniz ve bunu açıklama gereğide hissetmiyorsunuz. Belki de karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız sizi büsbütün düşüncesiz biri haline getiriyor.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha verimli olacaktır. Dışsal faktörler sizi fazlasıyla etkileyeceğinden, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Derinlemesine inceleme gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Bugün kısa yolculuklarınızda birçok yeni bağlantı kurabileceğiniz görülüyor. Parasal konularda yapacağınız aktif çıkışlar, harcamalar gündeme gelse bile parasızlık çekmemeniz olası.

Hevesli ve girişkensiniz, ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğunuz koşulları belirleyebilmenin avantajını yaşayabilirseniz gerçekten çok önemli adımlar atabilirsiniz. Bu durumu gözardı etmemelisiniz. Gezegensel olumlu etkiler enerjik ve alabildiğine hareketli günler geçirmenizi sağlayabilir. İhmal ettiğiniz arkadaşlarınızla bu akşam hoş saatler geçirebilirsiniz.

6 Haziran 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni güne merhaba derken, tüm gün boyunca Ay-Boşluk etkisi altında olacağımızı bildirmek isterim. Cuma günü saat 06:32 olana dek bu durum devam edecektir. Bu uzun bir süre olduğu için, tabii ki daha fazla dikkat gerektiriyor. Hangi konuda olursa olsun önümüze ardımıza bakacağız.  İstemeden de olsa, bazı kişilerle aranızda anlaşmazlık çıkması mümkündür. Bu nedenle maddi ve manevi anlamda güvenliğimize özen gösterelim. Bilmediğimiz meseleler üzerinde inatlaşmayalım.

6 Haziran 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Amaçlar ve istekler paralel gitmeli. İlişkilerinize anlam katmalısınız.. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.

6 Haziran 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir. Artık, bulduklarınızı, keşfettiklerinizi veya üzerinde düşündüğünüz şeyleri test etme zamanındasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki birkaç hafta içinde meydana gelecek olaylar ya da gelişmeler çeşitli konuları daha iyi idrak etmenizi ve net olarak görmenizi sağlayabilir. Bu gelişmeleri en iyi şekilde değerlendirmek için, hareket kabiliyeti bulamadığınız, esnekliği olmayan, stres yaratan ya da mücadele gerektiren mevcut plan, anlaşma ya da kurgulara alternatif manzaralar belirdiğinde kapıyı derhal açmanız da fayda var.

5 Haziran 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğe ait ümitlerinize yeniden bakmak farklı planlar yapmak istiyorsunuz. Maddi konuları da içine alan projelerinizi yönetecek kararlılığınız var. Sosyal hayatın daha keyifli ilerleyeceği günün bir kısmını kendinize ayırabilirsiniz. Üzerinde durduğunuz yaratıcı konularda ise sabırlı olmalısınız. İşten beklediğiniz parasal gelişmeler bir süre daha aksayabilir.

6 Haziran 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Her şeyi ayrıntıları ile tekrar gözden geçiriyorsunuz. Aşk konusunda çok fazla titiz davranarak sizi beğenenleri reddeder gibisiniz.

6 Haziran 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası.

6 Haziran 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 52' 27" R
Ay
Yengeç
11° 07' 08" R
Merkür
Başak
28° 23' 48" R
Venüs
Akrep
02° 52' 16" R
Mars
Yengeç
11° 53' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 15" R
Satürn
Balık
14° 44' 18"
Uranüs
Boğa
27° 01' 22"
Neptün
Balık
28° 23' 31"
Plüton
Oğlak
29° 42' 25"
Chiron
Koç
22° 04' 26"
Lilith
Terazi
09° 45' 19"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 25/09/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>