Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dikkat edin. Onun da size yapabileceği şeyler olabilir. İsteklerini dinleyin. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz. Ve daha sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız. Eğer bekarsanız ve süregelen bir ilişkiniz varsa karşınızdaki insana isteklerinizi zorlayarak yaptırmaya çalışmamalısınız. Böyle bir durumda olaylar hem sizin düşündüğünüz doğrultuda ilerleme kaydetmeyecektir.

Eğer son birkaç gündür kendinizi fazlasıyla dağıtmış iseniz öğleden sonra saatlerinde yeniden çeki düzen verebilir, günlük sorumluluklarınıza geri dönebilirsiniz. Yapılmak istenen değişiklerin sizi rahatsız etmesi ve ruhsal açıdan bir süre olumsuz sürece sokması mümkün.

Büyük harcamalar gözüküyor. Yakınlarınıza maddi destek sağlamak yükümlülüğünde kalmanız olası. Hernekadar uygun bir zaman diliminde olmasanızda bu sorumluluk size ait.

Her ne kadar keyifli ve yaratıcı olabileceğiniz bir günde olsanız da sözlerinize özen göstermelisiniz. Bugün aşırılıklara kaçmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuzdaki Ayın Uranüsle olumlu açısı girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebileceğinizi ve harekete geçebileceğinizi belirtiyor. Arzularınızda ailenizin desteğini her zamankinden daha çok hissedecek ve güven duyacaksınız. Bu olumlu ortamı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

7 Haziran 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:32 Ay-İkizler burcu seyriyle güne uyanıyoruz. Çalışma isteğimiz düşük olabilir.  Eğer iyi odaklanırsak, sistemli çalışırsak her işin  üstesinden geliriz. İyi not almak lazım.  Duygusal meseleler böyle bir enerji altında, iki yönlü tepkiye neden olabilir. Bazılarınız mantıklı bir şekilde olayları gözden geçirir, bazılarımız alışkanlıklarının esiri olabilir. Söylenenlere inanmadan önce iyice bir düşünelim.

7 Haziran 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs burcunuzda ilerliyor ve işiniz konusunda son derece hakim bir görüntü sergiliyorsunuz. Bu iyi bir yönünüz. Bu arada değişik fikirleri istemiyor görünseniz de, her zaman bunlara açıksınız.Bugün Ay yaşam evinizi etkiliyor ve size derin duygular veriyor Kafanıza koyduğunuzkonusunda, sonucuyla ilgili belirsizliklere düşmekten çekiniyorsunuz.

7 Haziran 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şüphesiz tecrübelerinizle sabit olmalı ki, pek çok kişi başarısızlıklarının farkına varmayı veya konu hakkında yorum almayı sevmez. İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız. Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir. Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız. Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün sabırsız, ani tepkiler veren veya asabi kişilerle ateşli konuşmaların ya da tartışmaların içerisine girebiliriz. Bu kişiler tartışmanın tam ortasında bunun son sözleri olduğunu ve devamında kendi taraflarındaki kişilerle üzerimize geleceklerini söyleyebilirler. Bu durumda takınacağımız tavır günün gidişatını da etkileyecek. Hala ne demek istediğimizi anlatmak konusunda ısrarcı olursak veya yapmak istediklerimizi yapma inadımız kontrol altına alınamazsa, zorlu diyaloglar, sert tartışmalar söz konusu olabilir.

7 Haziran 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz kafa karışıklığı ve güvensizlik içinde güne başladınız. Geçmişle ilgili konuların getirdiği endişeler sizi daha fazla yıpratmamalı. Olumlu düşünceler içinde olmaya gayret edin. İçinizdeki sese güvenmek, sizi koruyan etkilere inanmak ruhsal açıdan geliştirici olacaktır. Tamamlanması gereken işlere yönelmeli, yakın bir zamanda öne çıkacak projelere önem vermelisiniz.

7 Haziran 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Maddi açıdan rahatlama içerisindesiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetli ve bu gerek size gerekse çevrenizdeki sizden yardım bekleyen insanlara yardımcı oluyor.

7 Haziran 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

7 Haziran 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 47' 33" R
Ay
Yengeç
10° 02' 14" R
Merkür
Başak
28° 14' 36" R
Venüs
Akrep
02° 46' 11" R
Mars
Yengeç
11° 50' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 01" R
Satürn
Balık
14° 44' 39"
Uranüs
Boğa
27° 01' 28"
Neptün
Balık
28° 23' 40"
Plüton
Oğlak
29° 42' 27"
Chiron
Koç
22° 04' 39"
Lilith
Terazi
09° 44' 45"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 25/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>