Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sağlığına Dikkat! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, daha kontrollü olmalısınız. Duygularınızı ifade etme noktasında abartıya kaçabileceğiniz bir gün. Karmaşadan mutlaka uzak durmanız gerekiyor.

Gözünüzü yükseklere dikecek bu yolda emin adımlar atacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var.

Maddi olarak daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz zamana ihtiyacınız var. Ayrıca, beklediğiniz ödemeler de gecikebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anı yaşamayı öğrenirken bunu kontrolsüz harcama ve hareket etmemekle karıştırmamalısınız. Hem fiziksel hem de parasal açıdan imkanlarınızı doğru ve yerinde kullanmaya dikkat etmenizde fayda var. Gelecek planlarınız veya sizden beklentileri göz önünde bulundurduğunuzda bunun önemli olduğunu fark etmeniz uzun sürmeyecektir.

12 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak yoğun hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişim kurmak ve duygularınızı paylaşmak önemli olacak. İçsel sakinliğinizi korumaya çalışın ve ani tepkilerden kaçının. Sevdiklerinizle anlayışlı ve sabırlı olmanız, ilişkilerinizi güçlendirecektir. Kendinize zaman ayırarak ihtiyaçlarınıza odaklanabilirsiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, sorumlulukların üst üste geldiğini fark edebilirsin. İşlerini yetiştirmek isterken başının ağrısı seni iyice rahatsız etmeye başlıyor. Biraz mola vermende fayda var. Bu akşam yakın bir akrabanla sinemaya gitmek için plan yapabilirsiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve aile konularını bir kenara bırakmalısınız. Bazen fazla düşünmek değil, bu düşündüklerinizin ve sonuçlarının farkında olmak çözümün kendisi olabilir. Yeni haftaya bu farkındalıkla girmek daha kendinden emin ve etkili adımlar atmanıza yardım edecektir.

12 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmeniz daha kolay olabilir. Ailevi konular ve arkadaşlıklar size daha çok tatmin getirebilir.

12 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinizi darda hissettiğiniz anda yardım gelmesi ilerleyebilmeniz için size cesaret verecek. Aşk konularında da umut vaat edici fırsatlar yakalayabilirsiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken birçok işin olacak. Ancak işine odaklanmanı engelleyecek farklı konularla da cebelleşebilirsin. Evinde bazı işler yapmak isterken çat kapı gelen misafirler gibi… İnsanlarla aranda güzel bir sınır olması gerekecek bugün.

12 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün duygularınızı, isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı inkar etmek zordur. Sabırsızlığa ve olayları çok kişisel algılamaya dikkat edin, özellikle de bir kuralı veya yükümlülüğü yerine getirme konusunda baskı varsa. Yine de duygularınızla temasa geçmek için iyi bir zaman. Ayrıca, birisiyle bağlantı kurmak veya geçmiş bir ilişkiyle ilgili kötü duyguları arkanızda bırakmak için de harika durumdasınız. Bu, özellikle fikir paylaşımı yoluyla arkadaşlıklar için olumlu bir zaman olabilir. Birisi sizin hakkınızdaki duygularını ifade ediyor olabilir ve bunun karşılığını verebilirsiniz!

12 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan önemli destekler göreceksiniz. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ancak tartışmalar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle ilgili ise güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ilişkilerinizi olumlu yönde kullanacaksınız. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularda yeni değişimlere ihtiyaç duyacak, bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamalısınız.

12 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>