Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eğitime Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri ortadan kaldırmaya çalışın. Yoğun süreçtesiniz ve bunun ilişkinize zarar vermemesine dikkat edin. Ortak nokta üzerinde buluşmak daha da önemli olmaya başlıyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Bakış açınız değişim gösteriyor. Sonuçların genel olarak istediğiniz gibi olma ihtimali var. Daha rahat hareket etmek isterken hata yapmamaya çalışın.

Finansal durumunuzdaki dalgalanmaların sizi zorlama ihtimali var. Gelir ve gider arasındaki etkinliğinizden en doğru şekilde yarar sağlamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Baş başa kaldığınız, yüzleştiğiniz konuların size bir mesajı var; bundan kaçmamalısınız. Kendinizi bir kısır döngünün içinde gibi hissederken çekimser, duygusal ve depresif düşüncelerle bu döngüyü sürdürmeyin. Bugün fikir almak kadar bunun kaynağını önemsemek, ilişkileri ve paylaşımları da bu doğrultuda yürütmek konusuna kafa yormanızda fayda var.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcundakiler için duygusal olarak dalgalı bir gün olabilir. Sevdiklerinizle iletişimde dikkatli olmanızda fayda var, bazı konularda yanlış anlaşılmalar olabilir. Özellikle sabırlı ve anlayışlı olmak, ilişkilerinizi güçlendirmenize yardımcı olacaktır. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamaya çalışın. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni evlenen bir Yengeç burcuysan, eşinle çocuk fikrine sıcak bakmaya başlıyorsunuz. Ailenizin genişlemesi ikinizi de çok mutlu edecek. Eğitim hayatı yarım kalmış bir Yengeç burcuysan, bir anlık cesaretle okul kaydını yenilemek isteyebilirsin. Kaydını yenilemek için yerine getirmen gereken şartları detaylı olarak araştırıyorsun.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve maddi haklarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Çözüm için haklarınızı bilin ve bilinçli yönetin. Eski çalışma yöntemlerinizi gözden geçirin, yeni fırsatlara yelken açın.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kontrol ve gizlilik konuları ön plana çıkabilir. Gizli düşmanlarınız veya sizden gizlenen bazı konular yüzünden yaptığınız bazı planlar suya düşebilir. Burcunuzun güvenlik konularına olan özel hassasiyeti yüzünden kendinizi oldukça tedirgin hissedebilirsiniz. Endişeye teslim olmamalı ve olayları dikkatli ve çok yönlü bakmaya çalışmanızda fayda var.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cinsiyetiniz fark etmeksizin mesleki veya eğitim içerikli konularda sizden yaşça büyük bir erkekten destek alarak istediğiniz yerlere gelebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini göstermek için iyi bir gündesin. Emek verdiğin konularda başa geçmek ve isteklerine göre bazı şeyleri şekillendirmek senin için daha kolay olacak. Bugün genel olarak eyleme geçmek senin için daha kolay olacak.

9 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir arkadaşlıkta heyecan verici değişikliklerin veya yeniliklerin zamanı olabilir sevgili Yengeç. Üzerinde çalışılacak yeni bir hedef, ruh haliniz üzerinde canlandırıcı bir etkiye sahip olabilir. Bu gün, arkadaşlıkların ve ilişkilerin "ne olması gerektiğine" dair önceden düşünülmüş fikirleri bırakmanın zamanıdır. Hayatın size getirdikleri çok daha eğlenceli olacak! Ayrıca sağlığınızı, günlük rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı koruma ve iyileştirme çabaları için de iyi bir zamandır. Olumlu bir yaşam tarzı değişikliği yapmak günün yüksek enerjisiyle mümkün.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Daha temkinli olmakta yarar var.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; duygularınız yoğunlaşabilir, sağlık, hastane konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sinir sisteminiz biraz hassas olabilir sevgili yengeçler.. İş hayatınızla alakalı gerginlikler veya belirsizlikler can sıkıcı olabilir. Sakin olmaya çalışın. Kendinizle baş başa kalmak bugün en doğrusu. Psikolojik sağlığınızı önemseyin.

9 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>