Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel bir aşk ilişkisi yaşıyorsunuz ve kendinizi duygusal açıdan da oldukça güçlü hissediyorsunuz. Sevdiğiniz insanla bugün güzel bir yerlere gidebilirsiniz.

Çalışma hayatınızda bugün çok hırslısınız ve başarılı olmak için kendinizi çok enerjik ve fiziksel açıdan uygun hissediyorsunuz. İşlerinizle ilgili çok önemli girişimlerde bulunacaksınız.

Para kazanmak çok hoşunuza gidiyor. Bu yüzden değişik konularla ilgilenmek ve kendinizi geliştirmek istiyorsunuz. Rahat olduğunuz için de parasal konulara kafanızı pek takmıyorsunuz. Dikkat . Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Hayatınızdaki yoğunluk stresi, stres de sağlık sorunlarını getirebilir.

Esasında kıymetiniz bilinmiyor değil. Fakat siz en kıymetli bulduğunuz yanınızın bu çağın borsasında pek değer taşımadığına inanıyor ve o yanınızı biraz mahcup sergiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mantığınızı istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz ve buna bağlı olarak insanlarla ilişkilerinizde de çok başarılı adımlar atacaksınız. Pek çok bakımdan kendinizi özgür hissedeceksiniz ve bunun rahatlığı içerisinde olacaksınız. Çevrenizdeki sert olaylara karşı ise ilgisiz kalmayı tercih edebilirsiniz.

13 Ağustos 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler duygularımızı bir hayli etkili tarzda ifade edeceğimiz bir güne adım atıyoruz. Akrep burcunda ilerlemekte olan Ay,  değerlerimizi ne pahasına olursa olsun sahiplendiğimizin göstergesi.

13 Ağustos 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam kalitenizi arttırma çabası içinde olmanızı, biraz da çevresel faktörlerle bağlantılı ilerliyor. Toplumsal olayların gündem kazanacağı bir gün içindesiniz. Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlerken, ben merkezci yönünüzü ortaya çıkarıyor. İnançlarınız doğrultusunda ilerliyor olmanızın, size kazandıracağı avantajlara yaklaşıyorsunuz.

13 Ağustos 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor. Bu tür konuları başka bir güne ertelememek yararınıza olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Gerçek bir yeniden yapılanma ve şekillenme konusunda yeni adımlar atılabilecek güzel bir haftaya giriyoruz. Yaklaşık bir ay önce ve bir ay süresince tartışılan ve oldukça fazla zaman ve enerji(özellikle ikna, inandırma ya da özenle ifade seçme amaçlı) harcanmış konular gündemde önemli yer alabilir.

13 Ağustos 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı kısıtladığınız bu günlerde biraz esnemeye çalışın. Zira aşk ve sevgi ilişkilerinde daha gerçekçi ve temkinli olmak gerekecek. Yeni projelerin sezgiler yolu ile öne çıkabileceği bir atmosfer söz konusu. Daha kararlı olmanız yaratıcı alanda başarılı sonuçlar alacağınızı gösteriyor. Şimdiye dek ertelenen çocuklarla ilgili konuları ele alma zamanı.

13 Ağustos 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Disiplinli ve düzenli oluşunuz başarıya ulaşmanızı sağlıyor. Biraz utangaç olsanız da bunu belli etmek istemiyorsunuz.

13 Ağustos 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Ağustos 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 54' 04" R
Ay
İkizler
28° 03' 38" R
Merkür
Başak
26° 33' 59" R
Venüs
Akrep
01° 39' 42" R
Mars
Yengeç
11° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 26"
Satürn
Balık
14° 48' 32"
Uranüs
Boğa
27° 02' 30"
Neptün
Balık
28° 25' 10"
Plüton
Oğlak
29° 42' 53"
Chiron
Koç
22° 06' 58"
Lilith
Terazi
09° 38' 43"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>