Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sağlıklı Besleniyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken zorluk yaşanabilir. Çok daha bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve kontrolü mutlaka elinizde bulundurmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın. Abartılı harcamalardan kaçınmanız daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza alacağınız insanlar konusunda seçici davranmak isteyebilir ya da buna mecbur kalabilirsiniz. Yaşadığınız her şeyin faydasını görebilmek için, öncelikle üzülmek yerine tüm bunların neden kaynaklandığını mantıklı bir çerçevede düşünmelisiniz. Size ve fikirlerinize saygı gösterilmediğini gördüğünüz bir alanda bulunmamak size bir kayıp yaşatmaz, bunu değiştirin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konulara odaklanmanız gerekebilir. Finansal durumunuzu gözden geçirebilir ve yeni kazanç fırsatları arayabilirsiniz. Ayrıca, sağlığınızı da önemsemeniz gereken bir gün olabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mide ağrılarınız sizi gün geçtikçe daha fazla rahatsız etmeye başlıyor. Sebze ağırlıklı ve sağlıklı beslenmeye özen göstereceksiniz. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysanız, yalnızlıktan sıkıldığınızı fark ediyorsunuz. Hayatınıza yeni birini almak isteyeceksiniz. Yeni bilgiler öğrenmek sizi mutlu ediyor. Uzun zamandır merak ettiğiniz bir konu hakkında derin araştırmalara dalabilirsiniz

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Takıntı yaparcasına düşündüğünüz her şeyden uzaklaşmalısınız. Bugün bazı düşüncelerin baskınlığı bunu zorlaştırsa da bu yoğunluğu iyiye çevirecek güce sahip olduğunuzu unutmayın. El becerileriniz, yazılı işlerdeki yeteneklerinizi kullanacağınız platformlar ya da bunlarla ilgili ilanlar size katkı sağlayabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınıza yeni gündemler ekleyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi işleriniz konusunda hak aramanız anlaşılabilir bir durum olsa da başkaları yerine de insiyatif almamaya dikkat edin. Aşk konusunda cesaretli olabilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik olaylar yaşamaya hazırlanman gerekecek. Bir aile üyesi ya da arkadaşın seni ziyarete gelebilir. Uzun zamandır görüşmediğin bu insanla geçireceğin zaman senin için çok önemli olacak.

13 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi eğer bir sonraki hamlenizi doğru bir şekilde hayal edemiyorsanız veya etkileşimlerinizde genel bir netlik eksikliği varsa, kendinizi zorlamanın zamanı değil. Bazen "bilme ihtiyacını" bırakmak, kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şeydir. Yakın gelecek sizin için yeni ilgi alanlarını, fikirleri ve deneyimleri teşvik edecek ancak bugün kendinizi, başkalarını veya düşüncelerinizi zorlamayın. Bugün gerçekleştirdiğiniz yeni başlangıçların kalıcı olması pek mümkün değil. Bununla birlikte, kin veya kötü alışkanlıklardan kurtulmak ve esas olarak finansal veya ticari konularla ilgili yarım kalmış işleri halletmek için mükemmel bir zamandır.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Duygularınız sizi sinirli yapıyor.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte derin duygular yaşayacak ve ona üstün yeteneklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Bazı fikir ayrılıklarından doğan tartışmalara girmeniz de mümkün. Sevginizi ona belli etmekten kaçınmayın. İş yerinizde gerçekleşecek bazı değişikliklere ayak uydurmaya çalışın. Bu konuda sizden daha tecrübeliarkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Enerjiniz iyi çalışıyor ve işlerinizi zamanında bitecek. Yatırımlarınızı tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

13 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 47" R
Ay
Boğa
22° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 47' 23" R
Venüs
Terazi
28° 31' 21" R
Mars
Yengeç
09° 55' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 18"
Satürn
Balık
14° 59' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 24"
Lilith
Terazi
09° 21' 35"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>