Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kişiliğinin derinliklerine inmelisiniz. Bu, problemli bir kişilikle ilişki içinde olduğunuz fikrinizi değiştirecek. Geç farkına vardığınız özellikler, bazı etkilerin sonradan oluşmuş sonuçları olabilir.

İş yaşamınızda kader birliği yaptığınız insanların biraz şaşırdığınız çabaları, sizi kapsamlı niyetlere yöneltebilir. Çok umut bağladığınız bazı projeleriniz, şu günlerde kısmen de olsa yüzünüzü güldürecek.

Daha da ciddi kararlar alma yoluna gideceksiniz. Kontrolünüzden çıkan para ilişkilerinde çıkarlarınızı koruma çabalarınız netice verecek. Son günlerdeki tahsilat sorunları daha iradi müdahaleler gerektiriyor.

Dost ve sıradan arkadaş saptamalarınızda, şimdilik zararsız görünen belirsizlikler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha çok iç dünyanıza döneceğiniz ve çeşitli kuşkular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Genel olarak karamsar bir ruh haline girebilirsiniz ve bu tüm hayatınızı olumsuz olarak etkileyecektir. Ailenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konulara aktarmak zorunda kalacaksınız. Bugün yeni bir konuda karar almaktan ve girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız. Karşınıza bazı küçük sorunlar çıkabilir ancak bunları gözünüzde fazla büyütmemeniz sizin için daha doğru olacaktır.

14 Mayıs 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 11:10  Ay-Uranüs görünümü, hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle  alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor.  İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var.

14 Mayıs 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde derin kavramlar arıyorsunuz. Gelişigüzel olayların sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için, sınırlarınızı dar bir çerçevede tutmak istiyor ve seçicilik konusuna özen gösteriyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda çevrenizi sınama şansına sahip olacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

11 Mayıs 2013, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz. Sadece biraz takdir görmüş olmak veya kurtuluş için birilerinden destek almak için başka bir yerlerde olmuş olmaya karar vermenin bir anlamı yok! Gizli bir görüşme veya farklı kültürlerden kişilerle iletişim halinde olmanız kafa karışıklıklarına veya kararsızlıklara neden olabilir. Görev ve sorumluluklarınıza konsantre olmalı ve herkes için en doğru olanı yapmalısınız. Duygusal açıdan bir değişiklik söz konusu olabilir ya da bazı kişilere karşı duygularınız değişebilir.Çevrenizdeki kişilerin tavsiyelerini, sizi anlamadıkları veya anlayamayacakları, çünkü sizin yaşadığınız olayları bilmedikleri ve farklı tecrübeleri olduğu gerekçesiye dikkate almaya bilirsiniz. Zira şeker hastası olmayan, evinde kedi beslemeyen ya da daha önce evlenmemiş v.b bir kişinin yaşamadığı şeyler hakkında yorum yapmasını mantıksız bulabilirsiniz. Ancak, bugün, bu kişilerin yapacağı yorumlar belki de, sizin yapacaklarınızdan daha kesin şekilde meydana gelen olayları ya da yaşananları tasvir ediyor olabilir. Dolayısıyla, karşı tarafa hak tanımakta fayda var.

14 Mayıs 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda yerini aldı. Artık daha kararlı ve hızlı hareket edeceğiniz öncelikleriniz olacak. Üzerinde hazırlık yaptığınız konuları hayata geçirmek, olayları tekrardan kontrol altına almanız size güven verecek. Ancak işe ait hedefler ve ilişkiler boyutu bazı engeller getirebilir. Olaylara duygusal tepkiler vermekten çok, yaşanan yeniliklere alışmaya çalışın.

14 Mayıs 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... Gelirleriniz artıyor. Kendinizi şımartabilirsiniz. Ev ortamındaki rahatlıktan keyif alıyor ve huzuru yakalıyorsunuz.

14 Mayıs 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin.

14 Mayıs 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 07' 33" R
Ay
Yengeç
14° 26' 20" R
Merkür
Başak
28° 52' 08" R
Venüs
Akrep
03° 11' 03" R
Mars
Yengeç
12° 01' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 56" R
Satürn
Balık
14° 43' 13"
Uranüs
Boğa
27° 01' 04"
Neptün
Balık
28° 23' 06"
Plüton
Oğlak
29° 42' 18"
Chiron
Koç
22° 03' 47"
Lilith
Terazi
09° 47' 01"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 25/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>