Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi rahat etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda uyum son derece güzel olacaktır. Hayal gücünüz iyi işlemesine rağmen gerçeköi özelliklerinizi de koruyacaksınız. Doğru olanı doğru anda yapmayı başaracaksınız. Sevdiğiniz insanla tartışmalardan kaçınacaksınız ve uymu yakalamaya önem vereceksiniz. Sevgi dolu olacaksınız ve duygularınızı içtenlikle ifade edebileceksiniz.

İş yaşamınızda bazı yeni planlar yapabileceğiniz ve farklı fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Durumları ve insanları değerlendirmekde başarılı olacaksınız. Fikirlerinizi canlı olarak ifade edebileceksiniz ve gözlem yeteneğinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. İşinizle ilgili olarak başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır. Konuları çabuk kavrıyorsunuz ve bilgilerinizi doğru olarak kullanabileceksiniz.

Maddi konularda genel olarak şanslı etkiler altında olacaksınız ve yeni kazançlar elde etmek için düşünceler geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda çok dikkatli davranacağınız söylenemez.

Dikkatinizi belli bir konuya yönlendirmenizin zor olacağı bir gündesiniz ve aynı anda birden farklı konuları düşünmek hata yapmanıza yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel olarak çok verimli olacağınız bir gündesiniz ve sizin için çok olumlu olacak kararlar alabilirsiniz. Yeni deneyimler yaşayabilirsiniz ve sezgileriniz son derece güçlü. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusunda olacaksınız ve bu sizi yanıltmayacaktır. Yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. İlginizi çekecek ve sizde merak duygusu uyandıracak olaylar yaşayabilirsiniz.Enerji düzeyiniz yüksek ve siz bunu mutlaka kullanmak arzusundasınız.

10 Mayıs 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

O zaman gerçekçi olmayı ihmal etmeyiniz. Birileriyle parasal menfaatleriniz varsa ve bu kişiler sizin üzerinizde baskı uyguluyor, hesap soruyor, yönetmeye kalkışıyorlarsa ilişkilerinizi tekrar ele alınız. Çünkü bu ileride onların çok daha fazla baskın hale gelmesine neden olabilir. Şu aralar mali anlamda ilerisi adına bir yatırım mı düşünüyorsunuz. O zaman lütfen paranızı nereye yatırdığınızı, ileride kazançlı çıkıp çıkmayacağınızı iyi düşününüz. Başkaları üzerinde paranızla, gücünüzle, bilginizle baskın kimlikte olmaya çalışıyor musunuz? Kendinizi erişilmez, çok dürüst ve bulunmaz biri olarak mı görüyorsunuz. Bu tavırlarınızın insanlarla aranızda inatlaşmalara, bozuşmalara sebep olacağını biliniz. Önceliklerinizi, hedeflerinizi kişisel değerlerinizin farkında olarak ancak başkalarıyla ilişkilerinize de özen göstererek yaparsanız, sosyal yaşamda sevilen, sayılan, dinlenen birisi olursunuz.

10 Mayıs 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal aşırılıkların zararlı olduğunu bildiğiniz için, temkinli ve sakin hareket etmek istediğiniz bir gün. Siz, sessiz kalarak karşı tarafı sınamak isterken, onlar da, sizin adınıza karar vermekten çekiniyor.İlk adımı sizden bekleyen kişilerin tavırlarını yanlış değerlendirebilirsiniz.Bugün iştahınız oldukça açık. Formunuzu korumalısınız.

10 Mayıs 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mümkün olduğu kadar uzak görüşlü olmaya ve fazlasını düşlemeye dikkat etmelisiniz. Eğer bazı kişiler size ‘' yapamazsın ya da yapmamalısın'' v.b türünde cümlelerle gelirse, siz, çıtayı daha da yükseltin. Gün geneli: Her anlanda, geçmişe bağlı olan konular yenileniyor, güncelleniyor. Bahsi geçen ve olası her konuda, eskiden meydana gelmiş bağlayıcı olaylarla bağlantılı dahi olsa, emeklerimizin boşa gitmediğini görebileceğiz. Bugünlerde yaptığımız planlar, projeler veya programlar sezilmekte olan veya öngörülen bir geleceğin (olumlu ya da olumsuz kişisel haritalarımıza göre değişiyor!) ilk adımları olabilir. Özellikle, günün ilk yarısı olmak üzere, genelde dikkatli hareket etmekte ve risk almamakta fayda var. Ay tutulmasının etkileri birkaç gün için de canlanabilir, konuyla ilgili 25 Nisan tarihli yazımızı okuyabilirsiniz.

10 Mayıs 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınızın verdiği destekle motivasyonunuz yükseliyor. Ancak işle ilgili yeni çalışmalar, gruplarda aldığınız görevler sıkıntı yaratmakta. Bir taraftan da bu çalışmaların maddi açıdan size sorumluluk getiren yanları var. Biraz kendinizi rahatlatacak uğraşlar edinmeye bakın. Zira son günlerde çocuklar ve aşk ilişkileri size karamsar duygular yaşattı.

10 Mayıs 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizde taşıdığınız ağır sorumlulukların etkisi altındasınız. Bazı yenilikler yapmak istiyor ancak çevresel faktörlerden ötürü girişimlerde bulunamıyorsunuz.

9 Mayıs 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

10 Mayıs 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 12' 27" R
Ay
Yengeç
15° 30' 39" R
Merkür
Başak
29° 01' 19" R
Venüs
Akrep
03° 17' 08" R
Mars
Yengeç
12° 04' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 10" R
Satürn
Balık
14° 42' 52"
Uranüs
Boğa
27° 00' 59"
Neptün
Balık
28° 22' 58"
Plüton
Oğlak
29° 42' 16"
Chiron
Koç
22° 03' 34"
Lilith
Terazi
09° 47' 34"
True Node
Koç
06° 39' 17"
Son Güncelleme : 25/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>