Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı davranışlarınızla, kendinizi ulaşılmaz gördüğünüzü düşündürüyorsunuz. Size yapılan sevgi gösterilerini görmezden geliyorsunuz. Bu konuda bir tavır belirlemeniz gerekiyor.

Özgün projelerinizi geliştirip işleme koyma fırsatlarınız olacak. Spekülasyona çok açık bir konuda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kenarda tutmanızda yarar var.

Aile içindeki rahat harcamalar, fazla açılmamanız gereken bir dönemde sıkıntılar doğurabilir. Bugünlerde temkinli davranmalısınız. Sizi bazı harcamalara kışkırtacak

Belli konularda gözünüzü korkutup sizi sıkıntıya sokan gelişmeler, küçük ayrıntılara takılı kalmanızdan kaynaklanıyor. Bu gelişmelerde, ayrıntılar size zarar getirecek ölçüde belirleyici değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. Duygusal olarak değişken bir mizaç gösterebilirsiniz. İş ortamınızda yada genel çevrenizde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

8 Mayıs 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 03:33 Merkür-Mars kavuşumu, maddi ve manevi anlamda kazandırıcı olana yönelerek bir tespitte bulunabilirsiniz. Bugün iletişimin özünde garanti ve istikrar, güven içinde yaşama arzunuz bu görünüm sayesinde gayet yüksek olacaktır.

8 Mayıs 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal yaratıcılığınızı güçlü olduğu bir gün. Kişisel hırslarınızı sosyal ilişkilerinizle birleştirebilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Evinizle ilgili değişikliğe bugün yapabilirsiniz. Harcamalarınız olacaktır.Bugün uyku probleminize dikkat etmelisiniz.

8 Mayıs 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı güzel fikir veya düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz, ancak bugün bu havada çok kişi olduğundan olay gsm operatörlerine yarayacak gibi duruyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden sakınmalısınız. Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir. Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir. Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

8 Mayıs 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatının getirdiği pek çok hazırlık ve tamamlanması gerekli işler devam ediyor. Gün ortasından sonra temponuz tamamen değişecek. Daha fazla grup odaklı çalışmalar, yardım içeren ortak paylaşımlar dikkat çekecek. Yeni ümitler beslediğiniz bu süreçte daha temkinli olmalı, özellikle maddi açıdan aşırı beklenti içine girmemelisiniz.

8 Mayıs 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Partnerinizin tüm ilgisinin size yoğunlaşmasından dolayı kendinizi şanslı görebilirsiniz. Geçmişinizdeki sıkıntıları unuttunuz.

8 Mayıs 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız veya aile içi ilişkiler üzerine eğileceğiniz bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Bu nedenle, bazı sorumluluklarınızı rahatça yerine getirmenizi sağlayacak geniş vakitler bulamayabilirsiniz. Bu durum nedeniyle strese girmemeye çalışın..

8 Mayıs 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 12' 52" R
Ay
Yengeç
15° 35' 60" R
Merkür
Başak
29° 02' 04" R
Venüs
Akrep
03° 17' 39" R
Mars
Yengeç
12° 04' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 11" R
Satürn
Balık
14° 42' 50"
Uranüs
Boğa
27° 00' 58"
Neptün
Balık
28° 22' 57"
Plüton
Oğlak
29° 42' 16"
Chiron
Koç
22° 03' 33"
Lilith
Terazi
09° 47' 37"
True Node
Koç
06° 39' 17"
Son Güncelleme : 25/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>