Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlam veremediğiniz birçok davranışının, aslında çok anlaşılır nedenleri var. Partnerinizin epeyce zamandır süren sosyal yoğunluğu, sizdeki birtakım eksiklikleri doldurduğu anlamına gelmiyor.

Takıldığınız birtakım karmaşık konularda size yön vermeye çalışan kişinin üzerindeki kredinizi azaltıyorsunuz. Birtakım işlerin oluşturulmasında, diğer ilgili insanlar kadar inisiyatif sahibi olmaya çalışmalısınız.

Bazı durumlarda, çevrenizdeki birkaç kişiden daha sağlamcı olma çabalarınız biraz hastalıklı gibi. Para ilişkilerinde yarış benzeri davranışlar, haksız yere yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Gündeminizden çıkması gereken konularda gereksiz yere takılmamalısınız. Son günlerde çok anlaşılır bir nedenle yaşadığınız tatsızlığın etkisinden bir an evvel kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle gereksiz gerginlikler yaşama ihtimaliniz söz konusu olabilecektir. Bugün yeni bir girişimde bulunmak yerine yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilirsiniz.

15 Mayıs 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

18 Mayıs tarihinde çelişki yaşadığınız ve bir türlü kafanızın içinde oturtamadığınız meseleleri bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Aslında durum lehinize olabilir. Ancak siz dağıldığınız için doğru yönde düşünemiyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda ideallerinizi düşünün. O idealler size pusula olacaktır. Eğer uzun zamandır yaşanan bir sorun varsa ve bir türlü düzelmesi mümkün değilse doğal olarak sona erebilir. Gelecek vaat etmiyordur. Üzülmeyiniz. Önünüzde bir başka kapı mutlaka açılacaktır. 21 Mayıs tarihinde sürpriz bir değişim meydana gelebilir. Bu değişim iki ayrı seçenek üzerinde düşünmenize neden olabilir veya iki ayrıdurumu söz konusudur. İki proje üzerinde çalışmanız mümkündür.  22 Mayıs tarihindeki  Merkür-Chiron zorlu görünümü şartları ve durumunuzu akıllı bir şekilde ele almanızı gerektirir. Eğer siz kendinize güvenir, ne yaptığınızı bilirseniz bu görünümden çekinmenize gerek yoktur. 27 Mayıs tarihinde gerek partnerinizle özel meseleler,  gerekortaklarınızla mesleki konular üzerinde aceleci kararlar vermeyiniz. Kafanızı karıştıran meseleler varsa bunları gözden geçirmeyi unutmayınız.

15 Mayıs 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde, olumlu gelişmeler söz konusu. İstediğiniz iletişimi artık kurabilirsiniz. Ruh sağlığınız için, dostlarınızla yaptığınız sohbetler sizi yaşama daha da bağlıyor. Özellikle çevresel ilişkilerinizde enerjiniz iyi seyrediyor. Mistik yerlere gidip değişik yerler görmek isteyeceksiniz. Yeni insanlar tanımak için uygun bir gün..

15 Mayıs 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor. Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

15 Mayıs 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu devam ediyor. Her anlamda kararlı olduğunuz bu dönem kendinize çok şey kattınız. Şimdi ilişkilerin getirdiği çift durumların dışında kalmalı öncelik taşıyan konulara yönelmelisiniz. Sosyal açıdan sizi duyarlı kılan paylaşımlar, arkadaşlıkların verdiği destekle güven tazeleyeceksiniz. Gelecekle ilgili kaygıları akışına bırakın.

15 Mayıs 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yükselme... Yaşamınızın her alanını kuralcı bir şekilde yaşıyorsunuz. Sizi anlamak zor. Bazı haberler sizi çok mutlu edecek.

15 Mayıs 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

15 Mayıs 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 07' 43" R
Ay
Yengeç
14° 28' 29" R
Merkür
Başak
28° 52' 26" R
Venüs
Akrep
03° 11' 15" R
Mars
Yengeç
12° 01' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
14° 43' 12"
Uranüs
Boğa
27° 01' 04"
Neptün
Balık
28° 23' 06"
Plüton
Oğlak
29° 42' 18"
Chiron
Koç
22° 03' 47"
Lilith
Terazi
09° 47' 02"
True Node
Koç
06° 39' 17"
Son Güncelleme : 25/09/2024 20:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>