Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk saatlerinde eşinizle aranızda çıkabilecek sorunları erteleme imkanınız yoksa, akıllıca davranmaktan başka çare kalmıyor. Fazlasıyla olgun ve sorumlu bir tutum göstermeniz gereken bir gün.

İş yerinde birlikte çalıştığınız insanların kıskanç tutumlarına karşı kendinizi korumanız gerekiyor. Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin. Enerjinizi bireysel çalışmalarınıza yönlendirmeniz doğru olacaktır.

İşbirliği ve ortaklıklarınız konusunda olumlu tutumlar içinde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ortağınızla birbirinize yakın olabilir önemli anlaşmalarda karar birliğine varabilirsiniz.

Keyfiniz yerinde olmakla birlikte bazı huzursuzluklar özellikleyaşamında belirebilir. Daha sebatkâr olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yeni konulara ve öğrenmeye açık hissedebileceğiz aktif bir gündesiniz. Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar size yolculuk fırsatını beraberinde getirebilir. Güvendiğiniz kişilere danışmak yerinde olacaktır. Beraber de hareket etmeyi düşünebilirsiniz.

15 Ocak 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz dün olduğu gibi,  burcunuzda ilerlemekte olan  Ay etkisi altındadır. Bu geçiş, her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sizi doyuma ulaştırmayan,  hatta umutsuzluğa sürükleyen meseleleri ele almanızı sağlayacaktır.

15 Ocak 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, romantik ve duygusal yönlerinizi istemeseniz de, ortaya çıkarıyor. Çünkü, hata yapmaktan korkar bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. Birçok ilişki fırsatlarıyla karşılaşacağınız bir gün. Üstelik gizli egolarınız da, her an ortaya çıkabilir.

15 Ocak 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kendinize hareket alanı yaratabilirseniz, belli sözlerden dönmeniz, belli bir hareket şekliyle devam etmeniz ya da kısıtlanıp kalmış hissine kapılmanız gerekmeyecektir. Mevcut durumlardan fayda sağlayabilmenin yollarını yoğunlaşmanız durumunda çözüm bulmanız an meselesi! Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde yine değişime zorlanıyoruz. Planlar bozuluyor, rutin akış değişiyor. Değişmemekte ısrar etmek veya hayatın zorlayıcı dersleri karşısında aksi tepkiler vermek yerine kabın şeklini almaya çalışmak ve değişime uygun şekilde hareket etmek lehimize olacaktır. Ayrıca, değişiklik esnasında yararlı dersler çıkartılabileceği gibi, ortaya çıkan bilgilere göre daha avantajlı bir pozisyonda alınabilir. Bu faydalı bilgileri henüz ayırt edemesek de kısa sürede ne demek istediğim anlaşılmaya başlayabilir.

15 Ocak 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

15 Ocak 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. İstediğiniz şartların gündeme gelmesi özel çabalarınız sayesinde olacaktır.

15 Ocak 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yükümlülüklerinizin farkındasınız ve yapmanız gerekenleri yapmak için zaten çabalayacaksınız. İnsanlar bunu fark etmeden size bazı şeyler dikte etmeye çalışırlarsa alttan alın ve görevlerinizi yerine getirmeye devam edin.

15 Ocak 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 46' 49" R
Ay
Boğa
28° 10' 58" R
Merkür
Başak
22° 33' 04" R
Venüs
Terazi
29° 01' 19" R
Mars
Yengeç
10° 09' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 41"
Satürn
Balık
14° 57' 53"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 00"
Chiron
Koç
22° 12' 23"
Lilith
Terazi
09° 24' 19"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>