Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz.

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret etmeli planlarınızı çok yönlü düşünerek yapmalısınız. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça huzursuz edecek harcamalarda bulunabileceğiniz söylenebilir

İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Planlı davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her konuda pozitif olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle güne devam edebilirsiniz. Bugün rutin işlerinizde becerikli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Bugün duygusal ilişkilerinizdeki paylaşımcı yönünüz ön planda olacaktır. Aileniz ile duygusal paylaşımlarınızın arttığı görülüyor.

11 Ocak 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüzün ilk önemli enerjisi, saat 12:44 Venüs-Satürn olumlu görünümüdür. Özel ilişki, hedeflerimiz, sosyal yaşamımız, aile hayatımız ve güvencemiz anlamında ciddi niyetle hareket etmemizi sağlayacak ve  ilişkilerin temelini güçlendirecektir. Bu etki altında kişi ilişkisi hakkında derinlikli olarak düşünür. Nasıl bir aşk arıyorum, nasıl bir aşk beni mutlu eder, aradığım nedir sorularına cevap arayacak. Ocak ayı sonunda Venüs geri hareketinin bitimiyle beraberlikler  güçlenecek ve geçmişe ait problemler çözümlenmeye başlayacaktır.

11 Ocak 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu alış verişi içinde olacağınız bir gün içindesiniz.Gireceğiniz toplantılarda ve sosyal yaşantınızda akıl ve mantık karmaşası yaşamak istemediğiniz için, dinlemeyi yeğlerken, karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz. Yeni ilişkileri konusunda temkinli hareket etmenizi, isabetli bir davranış olarak nitelendirebiliriz.

11 Ocak 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstek ve ihtiyaçlarının peşinden gidecek olan sizsiniz. Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Her kafadan bir ses çıkma ihtimali yüksek bir gün. Dolayısıyla, herhangi bir amacınızla veya işinizle ilgili yöntemlerinizi ya da izleyeceğiniz yolu açıklarken türlü eleştiri, tavsiye veya öğütle başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Zira, aralarından bazıları gerçekten işinize yarayacak fikirler olabilir. Ama, işe yarayanlar veya yaramayanlar arasında seçim yapmak ve bu esnada kimseyi kırmamak veya ses yükseltmemek çok zor olabilir.Herşeyin yolunda gitmesini umalım.

10 Ocak 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

11 Ocak 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİLERİNİZ yeni boyutlar kazanıyor ve geleceğe yönelik istekleriniz değişiyor. Şans ve şanssızlığı birlikte yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var. Onlara fırsat vermeyin.

11 Ocak 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 52' 32" R
Ay
Boğa
29° 33' 56" R
Merkür
Başak
22° 43' 54" R
Venüs
Terazi
29° 08' 25" R
Mars
Yengeç
10° 12' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 00"
Satürn
Balık
14° 57' 28"
Uranüs
Boğa
27° 04' 41"
Neptün
Balık
28° 28' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 09"
Lilith
Terazi
09° 24' 57"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>