Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile yaşamınız konusunda sinirli tavırlar sergilemeniz, sevgilinizle ilişkinizde gerginlik yaratabilir. Ailenize çok düşkünsünüz ve bu düşkünlüğünüz sevgilinizle ilişkinizi etkiliyor.

İşlerinizde üstün bir çalışma temposu yakalamanız mümkün. Risk alma konusunda hevesiniz yüksel olabilir. Kendinize güveninizin oldukça yüksek olacağı bugün,konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Parasal açıdan zor bir döneme giriyorsunuz. Maddi olarak arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Önceki aylarda yapmış olduğunuz hesapsız harcamaların sebebiyle şimdi zor günler geçiriyorsunuz.

Sağlık konusunda gerekli önlemleri almalısınız. Güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Kendinize dikkat etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, hobilerinizle uğraşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ailenizden birisinin sağlığıyla ilgili alacağınız bir haber sizi üzecek.

9 Ocak 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  Perşembe gününe, 00:35 Mars-Jüpiter görünümüyle adım atacağız. Bu enerji boşluk saatleri içinde oluştuğu için, bizi içten içe huzursuz etmekte olan meseleleri, ilişkimizi, ailevi konuları gözden geçireceğiz. Güven olgusunu bilhassa önde tutalım. Özellikle ev içinde huzurumuzu kaçırabilecek, ailemizi rahatsız edecek kişilere, sözlere  karşı dikkatli olalım. Ne olursa olsun güvenmediğimiz insanlarla özel sırlarımızı, iç meselelerimizi paylaşmayalım. Evimiz,hayatımız, yakınlarımız, çevre değişikliği, eğitim veya yolculuk gibi konularda kararlarımızı gözden geçirelim.

9 Ocak 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Bugün, disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz.

9 Ocak 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sinirlerinize hakim olmanız ve istek, talep ve fikirlerinizi uygun bir dille anlatmanız gereken günlerdesiniz. Bunu yapmakta zorlanacağınızı düşünüyorsanız hatırlatmak isterim ki, bugünlerde hiç kimsebirliği yapma havasında değil ve ekip ruhundan çok uzaklarda bir yerlerde duruyorlar! Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde hepimiz duygularımızı kontrolde zorlanabiliriz veya kelimeler ağzımızdan uçup gidebilir. Dolayısıyla, belli ilişkilerimize, projelerimize veya işlerimize zarar vermemek için, karşımızdaki kişiler veya anlamsız fikirleri hakkındaki düşüncelerimizi kendimize saklamamızda, sakinliğimizi korumamızda ve tartışma ortamlarından uzak durmamızda fayda var.

9 Ocak 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize ve sevdiklerinize huzur getirecek paylaşımlar arıyorsunuz. Daha fazla güven paylaşımı, maddi alanda somut beklentilerin üzerinde durmak önceliğiniz olacak. Yeni gruplaşmalar, ortaklaşa işlerin getireceği menfaatler sizi yakından ilgilendirecek. Önemli önerilerin öne çıkması ile karar vermekte çekinceler de söz konusu.

9 Ocak 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİLİNÇALTINIZIN içgüdüsel olarak hareket etmesi yüzünden bugün, bazı önleyemediğiniz hatalarınız gündeme gelebilir.

9 Ocak 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

9 Ocak 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 52' 32" R
Ay
Boğa
29° 33' 56" R
Merkür
Başak
22° 43' 54" R
Venüs
Terazi
29° 08' 25" R
Mars
Yengeç
10° 12' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 00"
Satürn
Balık
14° 57' 28"
Uranüs
Boğa
27° 04' 41"
Neptün
Balık
28° 28' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 09"
Lilith
Terazi
09° 24' 57"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>