Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, partnerinizle ilişkinizin ters gittiğini görerek üzüleceksiniz. Partnerinizin anlayışsızlıklarıyla karşılaşmanız olasılığı var. Bu sebeple onunla aranızda bazı münakaşalar geçebilir , dargınlık yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacaksınız. Birlikteyaptığınız insanlara değişik açılardan yaklaşarak istediklerinizi elde edebiliyorsunuz.

Ev içinde beklenmedik bir durumdan dolayı aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, fakat gereksiz lüks harcamalarınızda olabilir. Harcamalarınız konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

Sakarlığınız nedeniyle ufak tefek kazalara neden olabilirsiniz. Daha dikkatli ve sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haksızlığa karşı tahammülsüz bir yapınız var ve zaman zaman bu özelliğinizi frenleyemiyorsunuz. Ancak akşam saatlerinde bazı dostlarınızla ilişkilerinizdeki sakinlik sizi bu psikolojik gerilimden kurtaracak. Bu arada bazı maddi beklentilerinizde gerçekleşecek.

16 Ocak 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni günümüz burcunuz üzerinde saat 06:52 itibariyle etkili olacak Dolunayın güçlü yansımaları  altında başlıyor. Kendimizi garanti altına almak, güven içinde yaşamak, bize ait değerleri korumak ve kollamak istiyoruz. Duygularımız ve isteklerimiz arasındaki gerilim, bizi en çok ilişki meselelerinde yoruyor. Bize göre olması gerekenler karşı tarafa uymuyor. Doğal olarak belli bir çatışma ve huzursuzluk meydana gelebilir. Artık kapanan bir dönemdeyiz. Geçmişte yaşananları unutmadan önümüze bakmak durumundayız. Bu çatışmaların kimseye bir faydası yok.

16 Ocak 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Çevrenizde iddialı kişiler var ve kendi yeteneklerini sergilemek için yarış halindeler. Düşündüğünüz olayları yaşama geçirme konusunda temkinli davranmanız sonucu, istediğiniz başarıya ulaşacaksınız.

16 Ocak 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler sizi zor durumda bırakmasına rağmen ve ne kadar sinir bozucu olurlarsa olsunlar bu kişiler için hala bir şeyler yapmaktan vazgeçmiyor veya maddi manevi vermeyi sürdürüyor olabilirsiniz. Bugün de o günlerden biri olabilir, yani yine müşkül durumda kalabilirsiniz. Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, diğerlerinin fikirlerini değiştirmeye çalışmak ya da katkı sağlamaları için uğraşmak zaman kaybından başka bir şey ifade etmeyebilir. Bazı olayların gerçekleşmesini veya ilerlemesini istiyorsanız kendi yolunuzdan gitmeli ve karşınızdaki kişilerden çok fazla bir şey beklemelisiniz. Duygusal açıdan gergin bir gün olması zıtlaşmaları ve gergin ortamları beraberinde getirebilir.

16 Ocak 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde ben sen teması bazı huzursuzluklar ve duygusal gerginlikler getirebilir. Bu nedenle yeni kararlar ve net sonuçlar almak için erken bir dönem. Ay burcunuzda size başka öncelikler de getiriyor. Ortaklıkların parasal yanına yönelik değişiklikler içindesiniz.

16 Ocak 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYIN konumu sizi fazlasıyla hassaslaştırıyor. Gün içinde, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.

16 Ocak 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyallik önplana çıkacaktır. Çeşitli sosyal ortamlarda insan gruplarının arasına karışabilirsiniz. Yine de bu gruplar içinde sinirinizi bozacak olaylarla karşılaşmanız mümkün; tepkiselliğinizi kontrol etmeniz gereklidir.

16 Ocak 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 46' 49" R
Ay
Boğa
28° 10' 58" R
Merkür
Başak
22° 33' 04" R
Venüs
Terazi
29° 01' 19" R
Mars
Yengeç
10° 09' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 41"
Satürn
Balık
14° 57' 53"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 00"
Chiron
Koç
22° 12' 23"
Lilith
Terazi
09° 24' 19"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>