Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz.

İş arkadaşınızla konuşma ve omuz omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz. Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil, küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit.

Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak. Alışveriş konusundaki özgüveniniz, bu şaşkınlıkla biraz yerinden oynayabilir.

Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Bu hafta çekişmelerden uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki krediniz sonsuz değil. Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan, ama verimli düşünceler zihninizi işgal edebilir.

16 Temmuz 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:18 itibariyle Terazi burcunda oluşan  ilkdördün, yaşamınızı güçlü temeller üzerinde inşa etme, başarılı girişimlerde bulunarak kendinizi dünyaya ispatlama, davranışlarınızla, kararlarınızla toplum içinde bir yer edinme isteğiniz gayet yoğundur. Bunu başarmanın yolu, öncelikle bilinçaltınızdaki tüm bastırılmış korkularınızdan arınmak ve kendinize güvenmektir. Kimileri, özellikle genç yaşta olanlar, bunu bir yuva kurarak, güzel bir aileye sahip olarak gerçekleştirmek isteyebilir.

16 Temmuz 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerinizi yeniden gözden geçirecek ve belki de adres değişiklikleri yaşayacaksınız. Uzun süredir planladığınız yolculuklar gündeme gelecektir. Almayı düşlediğinizi bir eve sahip olabilir veya mülkünüzü arttırma yoluna gidebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, bir an önce kollarınızı sıvamalısınız.

16 Temmuz 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız. Yeni bir bakış açısı işleri nasıl lehinize çevirebileceğinizi gösterecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Gezegenler bizi, en verimli veya etkin yoldan bir sonraki seviyeye taşımak için elele veriyorlar. Dolayısıyla, (ön çalışmaların dışında bir yöne gidilmesi gerekse bile) yeni yapılanma gerektiren fırsatları en iyi şekilde organize edebilmek için, fikir alışverişlerinin ve araştırmaların arttırılmasında fayda var. Sabah saatlerindeki stresli diyaloglar hariç olumlu etkilere açık bir gündeyiz.

16 Temmuz 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yapılması gereken işler tüm hız ile devam ediyor. Öncelikle eldeki kaynakları korumak istediğiniz bu dönem yerleşimle ilgili giderler bütçenizi zorlayabilir. Güvenlik konuları, özel hayatınız yanında aile yaşantınızla ilgili sorunlar size sorumluluk getirecektir. Yeni başlangıçlar yaptığınız bu süreçte iyimserlik ve güven duygusu ile öne çıkıyorsunuz.

16 Temmuz 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Gerekgerekse aşk hayatınız bir hayli hızlandı. Sizi bekleyen birçok sürpriz var. Çevrenizdekiler sizi kıskanacak.

16 Temmuz 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Temmuz 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 19' 00" R
Ay
Yengeç
03° 41' 09" R
Merkür
Başak
27° 20' 58" R
Venüs
Akrep
02° 10' 43" R
Mars
Yengeç
11° 34' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 40" R
Satürn
Balık
14° 46' 43"
Uranüs
Boğa
27° 02' 01"
Neptün
Balık
28° 24' 28"
Plüton
Oğlak
29° 42' 41"
Chiron
Koç
22° 05' 53"
Lilith
Terazi
09° 41' 32"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 00:31

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>