Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha yapıcı davrananı keşfetmek için, fazla aramak gerekmiyor. İlişkinizi hala sınırlı, mesafeli tutuyorsunuz. O ise, olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor.

Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir. Pürüzlü bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını göreceksiniz.

Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz , ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor. Cömertsiniz, fakat paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor olabilir.

Henüz çok yeni ilişkilerde çok erken müdahaleleriniz, eleştirileriniz oluyor. Yeni tanışıklılıkları, kalıcı arkadaşlıklara döndürmede problem yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılbaşı gecesi geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir dostluklar bırakabilir. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Onların içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığını görebilmelisiniz.

14 Temmuz 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz  saat 10:40 Ay-Terazi burcu geçişiyle başlıyor. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu: Uzlaşmak. Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi  huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır.

14 Temmuz 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizde sizi onaylamalarını beklemeniz istiyor ve gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

14 Temmuz 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir. Arkadaşlarınız, aileniz veya eski bir tanıdıkla yapılacak görüşmeler yeni bir aşk ilişkisini gündeme getirebilir. Samimi olmanız takdir edilmenizi sağlayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Ay'ın olumlu açıları ikili ilişkilerde paylaşımları ve fikir alışverişlerini arttırıyor. Empati yapma arzumuz ve uzlaşmacı yönümüz ön plana çıkabilir. Yengeç burcuna geçen Mars ise, akşam saatlerinden itibaren ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca, genel anlamda duygusallığı ve duygusal tepkileri arttırabilir. Şefkat gösterme ve empati yapma duygumuzda artış olabileceği gibi, duygularımızı kontrolde zorlanmamız farklı tepkiler vermemize de neden olabilir veya tam tersi, farkındalığımız artacağı için hareketlerimizin, seçimlerimizin ya da belli konulardaki duruşumuzun sonuçlarını daha net hesaplayabiliriz.

14 Temmuz 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

14 Temmuz 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Aşkta gergin olabilirsiniz. Ancak aile içinde bu durumu sürdürmeniz yersiz. Bazı hedeflerinizde gecikme olabilir.

14 Temmuz 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Temmuz 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 18' 33" R
Ay
Yengeç
03° 35' 07" R
Merkür
Başak
27° 20' 07" R
Venüs
Akrep
02° 10' 09" R
Mars
Yengeç
11° 34' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 38" R
Satürn
Balık
14° 46' 45"
Uranüs
Boğa
27° 02' 02"
Neptün
Balık
28° 24' 29"
Plüton
Oğlak
29° 42' 41"
Chiron
Koç
22° 05' 54"
Lilith
Terazi
09° 41' 29"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>