Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onda birtakım komplekslerin uyanması, ilişkinizin ömrünü kısaltabilir. Çeşitli konularda bilgi sahibisiniz. Partnerinizin bu özelliğinize ayak uydurması zamana bağlı.

Pazarlama konularında ikna becerinizi etkisizleştiren olumsuz özelliğinizi köreltmeye çalışmalısınız. Gezici, sosyalliği zengin işlere ilgi duymanız, yakın çevrenizden rutin olmayanteklifleri getirebilir.

Daha ikna edici ifadelerle, rahatsızlıklarınızı daha anlaşılır hale getirebilirsiniz. Haklı göründüğünüz para tartışmalarında, haksız konuma düşmeniz an meselesi.

Bazı davranışlarınızdan siz de memnun değilsiniz. Ama önünü kesme eğilimi göstermiyorsunuz. Bu davranışların size birtakım kayıplar getirmesini beklemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basiretinizin bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun, şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

10 Temmuz 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  gün boyu  Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altındayız.  Bu enerji  maddi ve manevi konularda aradığınız güveni, iç dünyanızın derinliklerinde hissetmenizi  sağlayıcıdır.

10 Temmuz 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal aşırılıkların zararlı olduğunu bildiğiniz için, temkinli ve sakin hareket etmek istediğiniz bir gün. Güveneceğiniz kişileri iyi seçmeli, yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız. Yaşamın bir başka yönünü görüyor olmanız, sizi olumlu değiştirecek.

10 Temmuz 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz. Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

10 Temmuz 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi açıdan güçlü ve kararlı olmaya başladınız. Eldeki birikimleri son derece doğru yönetecek, becerilerinizi kazanca çevirecek fırsatlar bulacaksınız. Babadan gelecek destekler de sizi motive edecektir. Aşırı rahatlık gereksiz harcamalar yapma riski getirebilir. Var olanın değerini bilmekte yarar var. Tutumlu yanlarınızı unutmadan bütçenizi toparlayın.

10 Temmuz 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Hislerinizle hareket ediyor, zihin karmaşası yaşıyorsunuz. Tutumlu olduğunuz kadar sevgiye ve aşka da önem veriyorsunuz.

10 Temmuz 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

10 Temmuz 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 23' 03" R
Ay
Yengeç
04° 35' 26" R
Merkür
Başak
27° 28' 34" R
Venüs
Akrep
02° 15' 44" R
Mars
Yengeç
11° 37' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 51" R
Satürn
Balık
14° 46' 26"
Uranüs
Boğa
27° 01' 57"
Neptün
Balık
28° 24' 21"
Plüton
Oğlak
29° 42' 39"
Chiron
Koç
22° 05' 43"
Lilith
Terazi
09° 41' 59"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>