Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz. İşlere yoğunlaşmanız, sizi bu konuda yalnızlığa mahkum edebiliyor.

Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz. İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor, ama bu bir yanılsama.

Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz. Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor.

Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir. Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önem verdiğiniz bir arkadaşlık ilişkinizde, anlaşılmaz bir uzaklaşma var gibi. Genel olarak ilişkilerinizde hiçbir sorununuz olmadığına inanıyorsunuz. Bu da, birtakım ilişkilerinizi iyi gözlemleyemediğinizi gösteriyor. Bunca tecrübeden sonra hayatta hala yeni şaşkınlıklarla karşılaşmak, özgüveninizi zedeleyebilir. İnsanları keşfetme uğraşı size artık gereksiz gelmemeli.

17 Temmuz 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:00  Ay-Satürn kavuşum etkisi altında güne merhaba diyoruz.  Biraz ciddi, şöyle etrafımızda olan bitene kulak vererek durumları ele alacağız. Çocuğumuzla ilgilenebiliriz. Onun bir sıkıntısı varsa yardımcı oluruz. Partnerimizle bir takım konuları konuşabiliriz. Eğer bir problemimiz varsa bunu derinlemesine ele alırız.

17 Temmuz 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel değişimlerden etkilenmemek elinizde değil. Ailenizle ilgili bir takım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirme ve küçük tamiratlar gündeme gelecektir.. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler.. Bugün aktivitelerinizi onlara göre yönlendireceksiniz. Özel olmayı başarıyorsunuz.

17 Temmuz 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız. Yeni bir bakış açısı işleri nasıl lehinize çevirebileceğinizi gösterecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Gezegenler bizi, en verimli veya etkin yoldan bir sonraki seviyeye taşımak için elele veriyorlar. Dolayısıyla, (ön çalışmaların dışında bir yöne gidilmesi gerekse bile) yeni yapılanma gerektiren fırsatları en iyi şekilde organize edebilmek için, fikir alışverişlerinin ve araştırmaların arttırılmasında fayda var. Sabah saatlerindeki stresli diyaloglar hariç olumlu etkilere açık bir gündeyiz.

17 Temmuz 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yapılması gereken işler tüm hız ile devam ediyor. Öncelikle eldeki kaynakları korumak istediğiniz bu dönem yerleşimle ilgili giderler bütçenizi zorlayabilir. Güvenlik konuları, özel hayatınız yanında aile yaşantınızla ilgili sorunlar size sorumluluk getirecektir. Yeni başlangıçlar yaptığınız bu süreçte iyimserlik ve güven duygusu ile öne çıkıyorsunuz.

17 Temmuz 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Tecrübelerinizle yol almaya devam edebilirsiniz. Bu konuda sizi engellemek isteyen de yok. Başarılarınız bu şekilde artacaktır.

17 Temmuz 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Temmuz 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 19' 00" R
Ay
Yengeç
03° 41' 09" R
Merkür
Başak
27° 20' 58" R
Venüs
Akrep
02° 10' 43" R
Mars
Yengeç
11° 34' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 40" R
Satürn
Balık
14° 46' 43"
Uranüs
Boğa
27° 02' 01"
Neptün
Balık
28° 24' 28"
Plüton
Oğlak
29° 42' 41"
Chiron
Koç
22° 05' 53"
Lilith
Terazi
09° 41' 32"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 00:31

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>