Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona tavır almak yerine, sizi olumsuz düşüncelere sokanlara tavırlı davranmanız daha yapıcı olacak. Bu adımı atmanız için fazla zamanınız da yok gibi. Yeniden düşünün, kazançlı çıkacaksınız.

Kendinizi son günlerde iyice programladığınız hedefleriniz, bir belirti göstermese de gittikçe yaklaşıyor. Daha sıkı önlemlerle, geciktiğinizi düşündüğünüz disiplin sorunlarını halledeceksiniz.

Tedbirli olma gayretlerinizin bazı kişilerce yanlış değerlendirilmesi sizi üzmemeli. İçinde bulunduğunuz koşulların yeterince değerlendirilemediği ilişkileri askıya almanızda pek sakınca yok.

Size sıkıntı veren zaaflı yaklaşımlar kısa ömürlü. Bazı şeyleri kafanıza taktığınız ölçüde geliştiriyor ve yapay sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu sizin vefalılığınızdan kaynaklanmıyor, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Dost ilişkilerinde yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınızı kırıyor.

18 Ekim 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu geçiş etkinliği altında bayramın son günü başlıyor. Ne durumda olursak olalım güven duygumuzu ayakta tutacağız.  Hayatın bizden alıp götürdüklerini düşünmek yerine, bize kazandıracaklarını düşünmek tabii ki faydalıdır. Sorumluluklarla başa çıkmak için, insanın önce kendisine inanması şarttır. Siz de bugün  kendinize özen gösteriniz ve yapmayı düşündüklerinizi kafanızın içinde tasarlayınız. Gün içinde bazı ailevi meseleler nedeniyle sıkılabilirsiniz. Sizin düşüncelerinizle ters düşen kişilerle anlaşmak pek kolay olmayabilir. Doğaldır ki, bu durumda baskı altına alındığınızı düşünebilirsiniz. Fikirlerinizi ılımlı şekilde dile getirerek, bu türden davranışlardan hoşlanmadığınızı belirtiniz.

18 Ekim 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz. İlişkilerinizde aradığınız farklı nüansı çevrenize anlatabilmeniz mümkün değil. Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.

18 Ekim 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Bonkörlüğünüz üzerinizde, ama karşı tarafın sizden taleplerine gerçekten ihtiyacı olup olmadığını incelemeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Uzun zamandır devam eden konuları gözden geçirmeyi gerektiren bir tutulma yaşıyoruz. Düzenlenmesi veya düzeltilmesi gereken şeyler(her burca göre farklı alanlar tabii) su yüzüne çıkıyor ya da daha önce yaşanan tatsız olaylar kuvvetlenerek kendini tekrar ediyor olabilir. Tutulmanın etkileri yine birkaç ayı buluyor. Gerilimi arttırmak ve geçen sefer huzurun sağlanmasına ya da çözüme katkısı olmamış şeyleri tekrar denemek yerine özgün yöntemler üzerinde durmak daha iyi olacaktır.

18 Ekim 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dengeleri korumanız gereken sürece girdiniz. Tamamlanması gereken işerin yanında evde alınan sorumluluklar öne çıkıyor. Daha fazla uğraşın, sizi bağlayan ailevi konuların üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızda önemli bir dönemeçtesiniz. Daha radikal kararlar alacağınız bu dönem pozisyon değişiklikleri öne çıkabilir.

18 Ekim 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsallık... İlişkiniz her şeyin önünde geliyor. Partnerinize olan ilginiz onu çok mutlu ediyor ancak amaçlarınızdan da şaşmayın.

18 Ekim 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

18 Ekim 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 00' 12" R
Ay
İkizler
15° 39' 38" R
Merkür
Başak
24° 52' 14" R
Venüs
Akrep
00° 32' 42" R
Mars
Yengeç
10° 50' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 41"
Satürn
Balık
14° 52' 28"
Uranüs
Boğa
27° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 26' 41"
Plüton
Oğlak
29° 43' 21"
Chiron
Koç
22° 09' 16"
Lilith
Terazi
09° 32' 37"
True Node
Koç
06° 39' 11"
Son Güncelleme : 23/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>