Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk yaşamınızda çok önemli bir gelişme olmayacak ve sevgilinizle bazı küçük telefon görüşmeleri yapacaksınız ve küçük kavgalarınızdan bir tanesini daha yaşayacaksınız. İlişkinize değişiklikler getirmelisiniz.

Bugün işinizle ilgili konular zamanınızın büyük bir kısmını alacaktır. İş yerinizdeki sorumluluklarınızın bilincindesiniz ve yaptığınız işlere gereken önemi veriyorsunuz.

Parasal konularda büyük bir değişiklik yaşamayacaksınız. Elinizdeki paranın bir kısmıyla evle ilgili harcamalarda bulunacaksınız fakat ay sonu önemli bir ödemeniz var ve bunun için para arıyorsunuz.

Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz ve dostlarınız da bu faaliyetlerinize katılmak isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi yeniliklere açık görüyorsunuz ve bazı yeni projeleriniz var. İnsanlarla ilişkilerinizde bir artış olacaktır ve bu konuda oldukça başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Kısa bir seyahate çıkacaksınız, önümüzdeki günlerde fakat bu seyahate pek çıkmak istemiyorsunuz fakat gitmeniz halinde kazançlı çıkacaksınız.

18 Eylül 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni günümüz  saat 10:17 Merkür-Mars olumlu görünüm etkisi altında başlayacak. Ancak saat  16:58 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Onun için, yeni bir karar vermemiz mümkün değil. Tam tersine ailemizi, güvenliğimizi, maddi durumumuzu ilgilendiren konularda oturup iyice bir düşünmemiz lazım. Ev içinde ölçülü konuşmakta, hareket etmekte yarar var. Yuvanız ile ilgili bir yenilik düşünüyorsanız, birbirinizin fikirlerini alınız ve maddi bütçeniz çerçevesinde hareket ediniz.

17 Eylül 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ve dostluk ilişkilerinizde önemli bir gün. Kuşkucu tavırlarınızla çevrenizi incelemek yerine savaşınızı doğru alanlara kaydırmalısınız. İş çevrenizde karşı cinsle ilgili ortak çalışmalar içinde olacağınız projeler üreteceksiniz. Duygusal konularda sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün yaşayacaksınız. Şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

18 Eylül 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayrimenkulleriniz, ticari anlaşmalar, ticari işler veya maddi durumunuzla ilgili olaylarda ön plana çıkmaya çalışmanız gereken bir gün. Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Ticari, maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerde farkı yakalamak için cesaretli davranabileceğimiz bir gün. Ancak, bu esnada çevremizdeki kişilerle zıtlaşmamamızda veya olası kutuplaşmalarda dengede kalmak için çaba sarf etmemizde fayda var. Meydan okuma, inatlaşma veya bazı kişileri özür dilemeye zorlama türünde aktiviteler sıkıntı yaratabilir.

18 Eylül 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni düşünce yapılarından etkilenebilir, yaratıcı fikirlerle donanabilirsiniz. Uzaklara olan merakınız, yabancılarla ilgili konular gündeminize yerleşirken, sizi etkileyecek yolculuklar planlamaktasınız. Din temalarının hayatınıza daha fazla gireceği bu günlerde farklı inançlar üzerinde düşünebilir, yaşayacağınız yeniliklerden heyecan duyabilirsiniz.

18 Eylül 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Bugün dostluklar aşka dönüşebilir. Hiç ummadığınız bir kişiden evlilik teklifi alacaksınız. Evliler için de mutlu bir gün olacak.

18 Eylül 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

18 Eylül 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 24' 41" R
Ay
İkizler
21° 20' 24" R
Merkür
Başak
25° 38' 32" R
Venüs
Akrep
01° 03' 09" R
Mars
Yengeç
11° 04' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 57"
Satürn
Balık
14° 50' 41"
Uranüs
Boğa
27° 03' 03"
Neptün
Balık
28° 25' 60"
Plüton
Oğlak
29° 43' 08"
Chiron
Koç
22° 08' 13"
Lilith
Terazi
09° 35' 23"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 24/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>