Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz. Hiç yeterli görmediğiniz biri var ve işler çoğunlukla ondan akıyor. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz.

Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Aşk hayatınızdaki kördüğümü bir an evvel çözmeniz, sevgi ve güvensizliğin tercihli ilişkilerde bir arada barınamayacağını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabiliyor, insanlar sorunlarını kolayca size devredebiliyorlar.

12 Eylül 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe  günümüz, saat 01:54 Ay-Mars olumlu görünüm etkisi altında başlıyor. Hangi işle uğraşırsak uğraşalım günlük hayatta detayları gözden kaçırmamak gerekiyor. Etrafımızda olan bitene kulak verelim. Kazançlı çıkmak istiyorsak, planlı çalışmamız lazım. Belli bir mesafeyi korumak, gerektiğinde sevimli olmayı bilmek çok önemli. Bunların ayarını bilirsek verimli bir gün geçirebiliriz. -Her şeyi bilirim  demek yerine, -Bildiğim kadarıyla diyerek tevazu göstermek,  akıllıca bir duruş olabilir. Eğer karşımıza bir teklif çıkarsa, işimize göre verilecek ücrete bir bakalım. Mali konularda hesaplarımızı mutlaka kontrol edelim. Saat 05:13 Ay-Uranüs görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakmamızı gerektiriyor.

12 Eylül 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Romantik yönleriniz ortaya çıkıyor. Partnerinize karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir gün içindesiniz. Fakat iddiacı yönleriniz yüzünden küçük tartışmalara neden olabilir. İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bugün enerjinizi, her türlü konuya rahat bir şekilde yansıtabileceksiniz.

12 Eylül 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha az şey söylemeli ve daha fazla çalışmalısınız. Yapmanız istenen şeyler ve yapabilecekleriniz arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Bir ilişkinizi veya hayatınızı değiştirebilecek fırsatın oluşabilmesi için ilginç ve özgün yollar bulmalı, bu türde seçimler yapmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kendinizi veya yapmak istediklerinizi daha net şekilde anlatabilir. Ortaya koyduğunuz işleri daha anlamlı ifadelerle savunabilirsiniz. Bu esnada, diğerlerinin nelerle ilgilendiğine ve zamanlarını nasıl geçirdiklerine göz atmanızda, ama aslen kendi işlerinizle meşgul olmanızda fayda var.

12 Eylül 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok daha sıkı bir çalışma planı yapıyorsunuz. İşte aldığınız sorumlulukları tamamlamak, becerilerinize güvenerek değişik yöntemler denemek için fırsatlarınız olacak. Beraber çalıştığınız kişilere destek olmaktan keyif alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler yaşadığınız bu dönem yine de kilo alma riskiniz olabilir. Biraz ölçülü olmaya çalışın.

12 Eylül 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... Bugün bir çok gelişmelerle karşılaşacaksınız. Üstlerinizin dikkatini çekmek adına becerilerinizi göstermelisiniz.

12 Eylül 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

12 Eylül 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 29' 10" R
Ay
İkizler
22° 22' 24" R
Merkür
Başak
25° 47' 00" R
Venüs
Akrep
01° 08' 44" R
Mars
Yengeç
11° 06' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 11"
Satürn
Balık
14° 50' 21"
Uranüs
Boğa
27° 02' 58"
Neptün
Balık
28° 25' 52"
Plüton
Oğlak
29° 43' 06"
Chiron
Koç
22° 08' 02"
Lilith
Terazi
09° 35' 54"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 24/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>